Το συγκινητικό «αντίο» του Παπασταθόπουλου στη Ντόρτμουντ
Έπειτα από πέντε χρόνια στην Μπορούσια
Τα social media επέλεξε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος για να πει το «αντίο» στους φιλάθλους της Ντόρτμουντ. Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός, μετά τη νέα επαγγελματική «στέγη» που βρήκε στην Αγγλία, επιλέγοντας την φανέλα της Άρσεναλ, αναφέρθηκε στην πενταετή «θητεία» του στη Γερμανία και τη σύνδεση που ανέπτυξε με τους Βεστφαλούς.
Το μήνυμά του στα social media:
«Αγαπητοί φίλοι της Ντόρτμουντ,
Είχα την τιμή και τη χαρά να φορέσω τη φανέλα της Ντόρτμουντ για πέντε χρόνια. Σε πολλά παιχνίδια ήμουν αρχηγός της ομάδας. Μαζί κατακτήσαμε ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ Γερμανίας. Συμμετείχαμε τέσσερις φορές στο Champions League και μία στο Europa.
Ως παίκτης της Ντόρτμουντ ένιωσα τη σπουδαιότητα του συλλόγου. Συνδέθηκα μαζί σας, έγινα ένα με εσάς, επειδή είστε ξεχωριστοί και απίθανοι οπαδοί και δεν σταματήσατε να μας στηρίζετε ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Πάντα έδινα τον καλύτερό μου εαυτό για εσάς, επειδή το αξίζετε. Τώρα, ήρθε η στιγμή να σας αποχωριστώ.
Ένα νέο κεφάλαιο αρχίζει στην καριέρα μου και η Άρσεναλ θα είναι το νέο μου σπίτι. Φεύγω από την Ντόρτμουντ για έναν άλλο θρυλικό σύλλογο με εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, όπως και η Μπορούσια.
Επομένως, σας λέω αντίο με τις καλύτερες αναμνήσεις. Εύχομαι τα καλύτερα σε κάθε φίλο της Μπορούσια και ελπίζω η ομάδα να έχει κάθε χρόνο επιτυχίες και να κατακτά τίτλους.
Σας ευχαριστώ για όλα.
Οι σκέψεις μου θα είναι πάντα μαζί σας,
Δικός σας, Σωκράτης».
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
- Τέλος η σεζόν για τον Εμπαπέ; – Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα αγωνιστεί με τη Ρεάλ και ο στόχος του Μουντιάλ
- «Μπαμπάκα μου, τόσο υπερήφανη για εσένα»: Η κόρη του Χρήστου Κόντη πανηγυρίζει για το Κύπελλο του ΟΦΗ (pic)
- Συμφωνία της ΑΕΚ με Βίντα για ακόμη ένα χρόνο!
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Μεθυσμένος ξανά ο Γκρίλις: «Πιάστηκε» να κοιμάται σε… καρέκλα μπαρ μετά από πάρτι (pics)
- Βεζένκοφ: «Κάνει λάθος όποιος θεωρεί εύκολη τη Μονακό»
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442