
Γιούχαραν εκπρόσωπο της κυβέρνησης στη Δράμα
Συλλαλητήρια σε ολόκληρη την Ελλάδα, παρεμβάσεις σε εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και γιουχαρίσματα μελών της κυβέρνησης
Συλλαλητήρια σε ολόκληρη την Ελλάδα, παρεμβάσεις σε εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και γιουχαρίσματα μελών της κυβέρνησης. Οι πολίτες έχουν επιστρατεύσει κάθε δυνατό μέσο στην προσπάθεια τους να αποτρέψουν τη συμφωνία των Πρεσπών για τη «Βόρεια Μακεδονία», την οποία η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, θεωρεί κακή.
Αυτή τη φορά, σύμφωνα με το voria.gr, αποδέκτης γιουχαϊσμάτων και αποδοκιμασιών έγινε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Γιώργος Φλωρεντής στην επέτειο των 105 χρόνων της απελευθέρωσης της Δράμας που τελέστηκε την Κυριακή.
Στη διάρκεια της τελετής, ο ΓΓ αποδοκιμάστηκε κατά την κατάθεση στεφάνου από συγκεντρωμένους που του επιτέθηκαν φραστικά διαμαρτυρόμενοι για την υπογραφή της συμφωνίας για την ονομασία των Σκοπίων.
Οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και κατά την διάρκεια της αποχώρησης του κ. Φλωρεντή από τον χώρο της εκδήλωσης.
Η αναχώρησή του με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο έγινε συνοδεία αστυνομικής δύναμης.
- Ανεστίδης στο in μετά τη δικαίωση: Ήταν ένα πληρωμένο συμβόλαιο γιατί έδειξα τη σαπίλα του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ο Τραμπ θα πάει στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα – Εκεί «θα ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα» λέει ο Ρούμπιο
- Μπαρτζώκας για Ντόρσεϊ: «Κάνει θεραπεία, θα δούμε για το Game 2»
- Ολυμπιακός: Έκτη συνεχόμενη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα
- Ο Αταμάν αποχώρησε από τη συνέντευξη Τύπου: «Το αποτέλεσμα του αγώνα είναι οι βολές, 29-5» (vid)
- Ολυμπιακός: Έφτασε τις 18 σερί νίκες σε Euroleague και πρωτάθλημα

