Όπως είναι ήδη γνωστό το big opening του Nammos Village πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ με τις σούπερ μόντελς Τζίτζι Χαντίντ και Έμιλι Ρατακόφσκι να τραβούν τα φλας των φωτογράφων.

Η Χαντίντ αναχωρεί για το Παρίσι όπου πραγματοποιείται η εβδομάδα μόδας υψηλής ραπτικής.

Η Ρατακόφσκι θα κατευθυνθεί μάλλον προς Σαντορίνη.

Ενώ η Κέιτ Μος που εκτέλεσε χρέη DJ επιστρέφει στη βρετανική Vogue όπου ασχολείται με τα πλέον εντυπωσιακά editorial μόδας.

Το ροζ φόρεμα τις Τζίτζι έκλεψε την παράσταση.

Η Έμιλι έτσι και αλλιώς είχε τραβήξει τα φλας όταν έφτασε πρώτη στη Μύκονο και κυκλοφορούσε στα δρομάκια με ολόχρυσο φόρεμα Elie Saab, το οποίο άφηνε να διακρίνεται ένα μικροσκοπικό κιλοτάκι.

Λίγο πριν την είσοδο του Nammos Village είχαν παρκάρει ακριβά αυτοκίνητα, τα οποία ήταν περιτριγυρισμένα από γεροδεμένους bodyguards.

Το Nammos Village ακολουθώντας τις διεθνείς προδιαγραφές, φιλοξενεί τα μεγαλύτερα fashion brands του πλανήτη όπως Gucci, Louis Vuitton και Όσκαρ Ντε Λα Ρέντα καθώς επίσης και πανάκριβα κοσμηματοπωλεία, το εμπόρευμα των οποίων μπορούν να αγοράσουν μόνο οι Άραβες Τούρκοι και Βραζιλιάνοι κροίσοι που συχνάζουν στη Μύκονο και το Nammos, φυσικά, ξοδεύοντας απίστευτα χρήματα σε συλλεκτικές σαμπάνιες και μαύρο χαβιάρι.