Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έως και τον Φλεβάρη δεν είχαν εξοφληθεί καν τη δόση του περασμένο Οκτωβρίου. Εκτοτε κι αφού πέρασαν 3,5-4 μήνες δεν τους οφείλεται ούτε ευρώ! Σε ό,τι αφορά τις δόσεις, γιατί κάποιοι μισθοί και παροχές είναι ακόμα πίσω.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έστω κι αργά κι ενώ διασύρθηκε σε κάθε επίπεδο ο Παναθηναϊκός, ξεκίνησε να πληρώνει. Έως έναν βαθμό φυσικά, διότι οι πιστωτές δεν έχουν σταματήσει να χτυπούν καμπανάκια και να ζητούν χρήματα. Την Παρασκευή το μεσημέρι, όμως, έγινε γνωστό από την ΠΑΕ ότι καταβλήθηκε στους παίκτες η δόση Μαϊου! Ολόκληρη… Μέχρι αύριο είχε το δικαίωμα να το πράξει η διοίκηση (ο νόμος δίνει περιθώριο ενός μήνας από τη λήξη της δόσης). Διότι από 1η Ιουλίου όλοι θα είχαν δικαίωμα προσφυγής.

Η κίνηση του Αλαφούζου αποτέλεσε μία από τις προτεραιότητες του Νίκου Νταμπίζα, Γιώργου Δώνη. Δεν ήθελαν σε καμία περίπτωση να ξεκινήσει η νέα περίοδος μέσα στη γκρίνια. Και φυσικά δεν επιθυμούσαν ξαφνικά κάποιοι να κάνουν προσφυγή για να φύγουν, επειδή με τον περιορισμό θα ήταν πολύ δύσκολο ν’ αντικατασταθεί ο οποιοσδήποτε. Ο Αλαφούζος, λοιπόν, πλήρωσε, έχει ήρεμους με την έναρξη της χρονιάς τους παίκτες και ικανοποιημένους προπονητή και τεχνικό διευθυντή.

Εδειξε, επιπλέον, ότι συνεχίζει να είναι ανοιχτός ο δρόμος για τον Παϊρότζ Πιεμπονγκάντ. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, παρά την καθυστέρηση στην άφιξη του Ταϊλανδού, το τελευταίο διάστημα δεν διαρρέει κάποια ανησυχία ή κάτι αρνητικό για τον συνομιλητή του. Και πληρώνει όσο μπορεί τις κυριότερες υποχρεώσεις. Αυτό δείχνει ότι θέλει να παραδώσει την ΠΑΕ με όσο το δυνατόν λιγότερα ΑΜΕΣΑ προβλήματα. Θα του δώσει χρέη δεν θέλει να ξεφύγει κι άλλο η κατάσταση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο