Τραγικό τέλος είχε τουρίστρια η οποία πήγε για μπάνιο μαζί με την κόρη της σε θάλασσα της Κρήτης.
Σύμφωνα με το cretapost, πρόκειται για 65χρονη τουρίστρια η οποία έκανε τις διακοπές της στα Χανιά μαζί με την οικογένειά της.
Το μεσημέρι του Σαββάτου, η άτυχη γυναίκα μαζί με την κόρη της, κατέβηκαν στην παραλία του Βλητέ στην Κάτω Σούδα στα Χανιά προκειμένου να απολαύσουν το μπάνιο τους.
Η 65χρονη βούτηξε στη θάλασσα ωστόσο την ώρα που κολυμπούσε – άγνωστο πως – έχασε τις αισθήσεις της.
Η κόρη της ειδοποίησε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο δυστυχώς όμως ήταν ήδη αργά για την τουρίστρια καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions