Η μάχη της ξαπλώστρας: Έκλεισε το Nammos, τι θα γίνει με το πάρτι
Στο πάρτι ανάμεσα στους VIP προσκεκλημένους θα βρίσκονται και τρεις ιέρειες της μόδας, Τζίτζι Χαντίντ, Έμιλι Ρατακόφσκι και Κέιτ Μος, που βρίσκονται στο κοσμοπολίτικο νησί για να εγκαινιάσουν το νέο mall «Vito Of love» στην Ψαρρου
Κανονικά θα πραγματοποιηθεί το πάρτι που ήταν προγραμματισμένο το βράδυ του Σαββάτου στο διάσημο μαγαζί της Μυκόνου, το Nammos, αφού παρά το όσα είχαν αρχικά διαρρεύσει η ΑΑΔΕ έβαλε λουκέτο μόνο στο εστιατόριο της εταιρίας και τα υπόλοιπα τρία καταστήματα της επιχείρησης λειτουργούν κανονικά.
https://www.youtube.com/watch?v=VOpW2LXbvSg
Όσον αφορά το εστιατόριο θα παραμένει σφραγισμένο για 48 ώρες λόγω των φορολογικών παραβάσεων ύψους 73.000 ευρώ.
Το πάρτι, θα πραγματοποιηθεί κανονικά σε διαφορετικό χώρο, πίσω από το εστιατόριο, που συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά, στο Nammos Village.
Ανάμεσα στους VIP προσκεκλημένους θα βρίσκονται και τρεις ιέρειες της μόδας, Τζίτζι Χαντίντ, Έμιλι Ρατακόφσκι και Κέιτ Μος, που βρίσκονται στο κοσμοπολίτικο νησί για να εγκαινιάσουν το νέο mall «Vito Of love» στην Ψαρρού.
- ΕΛΑΣ για Ντίλιαν: Ο Μητσοτάκης δεν μπορεί να κρύβεται
- Συναγερμός στις φυλακές Κορυδαλλού: Απέδρασε κρατούμενος
- Συναγερμός για φωτιά σε οινοποιείο στο Μαρκόπουλο – Αναφορές ότι ακούστηκαν εκρήξεις
- Η ποινή-ρεκόρ στον Βαγιέχο προκαλεί παγκόσμιο διάλογο
- Τροχαίο στην Ιόνια Οδό: 47χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο φορτηγό του μετά από πρόσκρουση σε μπάρες
- Τέλος και επίσημα η Νέα Αριστερά από τη Βουλή: Διαλύεται η ΚΟ – Παραιτήθηκε από βουλευτής η Αχτσιόγλου – Δραγασάκης στη θέση της



