Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Μουρίνιο θέλει Κρόος στη Γιουνάιτεντ

Ο Μουρίνιο θέλει Κρόος στη Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με την «AS», ο Πορτογάλος προπονητής θέλει τον Γερμανό μέσο στους «κόκκινους διαβόλους» για να πλαισιώσει τον Πολ Πογκμπά.

Την απόκτηση του Τόνι Κρόος από την Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Ισπανία.

Η «AS» στο σημερινό της ρεπορτάζ επισημαίνει ότι ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του διεθνούς Γερμανού μέσου, ο οποίος ωστόσο δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ μέχρι το 2022 και έχει ρήτρα που φτάνει τα 500 εκατ. ευρώ!

Ο Πορτογάλος προπονητής πιστεύει ότι ο 28χρονος άσος μπορεί να «δέσει» απόλυτα με τον Πολ Πογκμπά και να επαναφέρουν τη Γιουνάιτεντ στο δρόμο των επιτυχιών. Ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να δώσει έναν πιο ελεύθερο ρόλο στον Γάλλο μέσο και πιστεύει ο Κρόος είναι ο ιδανικός για να πλαισιώσει τον Πογκμπά.

Ο Κρόος τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε συνολικά σε 42 παιχνίδια με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, στα οποία είχε 5 γκολ και 10 ασίστ.

Sports in

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Παρακολουθήστε μέσω live streaming στις 19:00 την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τον 3ο τελικό της Volley League Γυναικών

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024