Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξέσπασμα κατά Κουρουμπλή: Προδότη, η συντριβή έρχεται

Ξέσπασμα κατά Κουρουμπλή: Προδότη, η συντριβή έρχεται

Επεισοδιακός ο εορτασμός για την απελευθέρωση της πόλης των Σερρών στη σκιά της συμφωνίας για το Μακεδονικό

H οργή των πολιτών για το Μακεδονικό, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα, συνεχίζεται. Στόχος αυτή τη φορά ήταν ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής ο οποίος ήταν επίσημος προσκεκλημένος στις Σέρρες και στους εορτασμούς για τη συμπλήρωση 105 ετών από την απελεύθερωση της πόλης.

Όταν ο υπουργός Ναυτιλίας κατέθεσε στεφάνι και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς τον χώρο που ήταν στημένη η εξέδρα των επισήμων για την παρέλαση που θα ακολουθούσε, κάτοικοι της πόλης ξέσπασαν.

«Προδότες, προδότη, ξεπουλήσατε τη Μακεδονία για τριάντα αργύρια, η συντριβή έρχεται Κουρουμπλή» φώναξαν στον υπουργό Ναυτιλίας, ο οποίος προσπάθησε να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να συνεχίσει την πορεία του.

Οι αποδοκιμασίες ξεκίνησαν απο την στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα του Παναγιώτη Κουρουμπλή, αλλά και αυτό της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σταμπουλή, και συνεχίστηκαν όση ώρα εκείνος κατέθετε στεφάνι για την επέτειο απελευθέρωσης της πόλης.

Λίγο μετά ο Παναγιώτης Κουρουμπλής κατευθύνθηκε προς την εξέδρα των επισήμων, ομως οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και η αστυνομία αναγκάτηκε να λάβει μέτρα και να περιορίσει τους διαμαρτυρόμενους, σε ένα μέρος της πλατείας.

Τα πνεύματα ηρέμησαν όμως ήταν φανερή η οργή του κυβερνητικού κλιμακίου για τις έντονες αποδοκιμασίες.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής λίγο αργότερα προκάλεσε τους πάντες να μάθουν την ιστορία της οικογένειάς του, ενώ μίλησε για οργανωμένες «ομάδες» που προκαλούν αυτό το κλίμα, χωρίς πάντως να τις κατονομάσει.

O ίδιος είπε ότι η συμφωνία για το Μακεδονικό αποκόπτει από τα ζητήματα του αλυτρωτισμού, κι ότι αποκόπτει από τα αρχαία σύμβολα της Μακεδονίας. Ανέφερε επίσης ότι κανείς δεν είναι λιγότερο ή περισσότερο πατριώτης ενώ ζήτησε νηφαλιότητα και σύνεση.

Δημοσιεύτηκε από Infonews24.gr στις Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2018

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024