Νέα αποχώρηση στελέχους ταλανίζει τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Ο επί χρόνια στενός συνεργάτης της Πάνου Καμμένου και ιδρυτικό στέλεχος του κόμματος, Αθανάσιος Μπέλτσος, με ανακοίνωσή του, που αναρτά και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανακοινώνει ότι αποχωρεί από τους ΑΝΕΛ.
«Όταν έγραφα την Ιδρυτική Διακήρυξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν έκανα υπολογισμούς, κατέθετα ψυχή. Όπως ψυχή κατέθεσα 7 χρόνια χωρίς υστεροβουλία και χωρίς να κρύβομαι στα δύσκολα. Πήρα πάνω μου ευθύνες που δεν μου αναλογούσαν και υπέμεινα ανήθικες συμπεριφορές εις βάρος μου.
Ήρθε όμως η ώρα με πόνο ψυχής να κλείσω μια πόρτα , που ήδη αυτοί που οδήγησαν το κίνημα σε διαλυτικά φαινόμενα μου είχαν προ πολλού κλείσει. Η απόκλιση από τις αρχές μας δεν μου επιτρέπει να κλείσω τα αυτιά μου στην φωνή της συνείδησης. Η εξουσία για μένα δεν υπήρξε ποτέ αυτοσκοπός αλλά βήμα υπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου , της εθνικής προσπάθειας και της προάσπισης ιδεών και αρχών.», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Μπέλτσος.
Και σημειώνει ότι: «Δεν θα με δείτε να τροφοδοτώ την αντιπαράθεση πολιτικών στρατοπέδων και συμφερόντων αλλά σε εθνικούς και κοινωνικούς αγώνες, όπως άλλωστε πάντοτε έπραξα. Το θέατρο σκιών δεν μου ταιριάζει».
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας