Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παραμένει στον Παναθηναϊκό ως δανεικός ο Έργκους Κάτσε

Παραμένει στον Παναθηναϊκό ως δανεικός ο Έργκους Κάτσε

Συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ για τη συνέχεια του δανεισμού του

Την φανέλα του Παναθηναϊκού θα φορά και την επόμενη σεζόν (εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου) ο Έργκους Κάτσε.

Εδώ και μέρες το κλίμα στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους «πράσινους» και στον ΠΑΟΚ είχαν φτάσει σε οριακό σημείο και σύμφωνα με τις σημερινές εξελίξεις ο Αλβανός μέσος θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν στο «τριφύλλι».

Ο τεχνικός διευθυντής του αθηναϊκού συλλόγου, Νίκος Νταμπίζας, έκανε σήμερα (28/06) νέα βελτιωμένη πρόταση στο «Δικέφαλο του Βορρά» κι ο παίκτης θα παραμείνει για μία ακόμη χρονιά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Η πρόταση στους «ασπρόμαυρους» για τον δανεισμό του Κάτσε άγγιξε τις 200.000 ευρώ, με τον ΠΑΟΚ να την κάνει αποδεκτή καθώς κάλυπτε περίπου το 60% των ετήσιων απολαβών του. Για την παραμονή του παίκτη είχε «ανάψει πράσινο» και ο Γιώργος Δώνης, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό μετά την εξάμηνη παρουσία του τη σεζόν 2017/2018.

Στο νέο συμβόλαιο θα μπει και οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Το σημαντικό στην υπόθεση είναι ότι ολοκληρώθηκε πριν από τις 30 Ιουνίου, γεγονός που σημαίνει ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού μπορούν να κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή (Έλληνα ή ξένου) άνω των 23 ετών προκειμένου να ενισχυθούν ενόψει της νέας περιόδου. Η θέση αυτή θα είναι στην επίθεση, καθώς εκεί έχει εντοπιστεί το μεγαλύτερο κενό στο ήδη υπάρχον δυναμικό της ομάδας.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024