Πλημμύρες σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης στην περιοχή του Σταυρού αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Βρασνών στη Θεσσαλονίκη λόγω της έντονης βροχόπτωσης που έπληξε την περιοχή.
Η Πυροσβεστική δέχθηκε συνολικά 200 κλήσεις, από τις οποίες οι 28 αφορούσαν διασώσεις. Όπως έγινε γνωστό, μία από τις περιπτώσεις διάσωσης αφορούσε έγκυο γυναίκα με ένα βρέφος 10 μηνών.
Στην περιοχή επιχείρησαν 13 οχήματα της Πυροσβεστικής με 26 άτομα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.