Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χρηστίδης: Όταν «έπαιρναν» βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ δεν μιλούσαν για «συμφέροντα»

Χρηστίδης: Όταν «έπαιρναν» βουλευτές από το ΠΑΣΟΚ δεν μιλούσαν για «συμφέροντα»

«Πριν από πέντε χρόνια υπήρξαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρχαν επιχειρηματικά συμφέροντα όταν που τους οδήγησαν εκεί;» αναρωτιέται ο Π.Χρηστίδης, εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, καλώντας την κυβέρνηση εάν δεν διαθέτει συγκεκριμένα στοιχεία να πάψει τις επικίνδυνες συζητήσεις περί αποστασίας

Αυστηρή προειδοποίηση ότι η συζήτηση περί αποστασίας μπορεί να έχει συνέπειες για τη Δημοκρατία, απευθύνει στην κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, καλώντας την κυβέρνηση να την σταματήσει εάν δεν έχει στοιχεία.

Υπενθυμίζοντας το ιστορικό γεγονός και το τι ακολούθησε ο κ. Χρηστίδης καλεί την κυβέρνηση να προσκομίσει συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία εάν διαθέτει.

«Αν κάποιος από το Μαξίμου γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, ότι υφίσταται κάποιο τέτοιο σχέδιο, να πουν ονόματα, διευθύνσεις και να ανοίξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των εμπλεκόμενων προσώπων» δήλωσε ο κ. Χρηστίδης.

Σε ειρωνικό δε τόνο κατηγορεί ουσιαστικά την κυβέρνηση για δυο μέτρα δυο σταθμά, αφού όταν βουλευτές άλλων κομμάτων πήγαιναν στον ΣΥΡΙΖΑ κανείς δεν μιλούσε για καθοδηγούμενες από επιχειρηματικά συμφέροντα κινήσεις.

«Πριν από πέντε χρόνια υπήρξαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρχαν επιχειρηματικά συμφέροντα που τους οδήγησαν εκεί; Η κ. Μεγαλοοικονόμου πήγε πρόσφατα προς το ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχαν οικονομικά συμφέροντα που την πήγαν προς τα εκεί;» αναρωτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024