Αυστηρή προειδοποίηση ότι η συζήτηση περί αποστασίας μπορεί να έχει συνέπειες για τη Δημοκρατία, απευθύνει στην κυβέρνηση ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, καλώντας την κυβέρνηση να την σταματήσει εάν δεν έχει στοιχεία.

Υπενθυμίζοντας το ιστορικό γεγονός και το τι ακολούθησε ο κ. Χρηστίδης καλεί την κυβέρνηση να προσκομίσει συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία εάν διαθέτει.

«Αν κάποιος από το Μαξίμου γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις, ότι υφίσταται κάποιο τέτοιο σχέδιο, να πουν ονόματα, διευθύνσεις και να ανοίξουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των εμπλεκόμενων προσώπων» δήλωσε ο κ. Χρηστίδης.

Σε ειρωνικό δε τόνο κατηγορεί ουσιαστικά την κυβέρνηση για δυο μέτρα δυο σταθμά, αφού όταν βουλευτές άλλων κομμάτων πήγαιναν στον ΣΥΡΙΖΑ κανείς δεν μιλούσε για καθοδηγούμενες από επιχειρηματικά συμφέροντα κινήσεις.

«Πριν από πέντε χρόνια υπήρξαν βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ. Υπήρχαν επιχειρηματικά συμφέροντα που τους οδήγησαν εκεί; Η κ. Μεγαλοοικονόμου πήγε πρόσφατα προς το ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχαν οικονομικά συμφέροντα που την πήγαν προς τα εκεί;» αναρωτήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο