Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Π. Φάληρο: Νεκρός ο «αρχινονός» που δέχθηκε πυροβολισμούς

Π. Φάληρο: Νεκρός ο «αρχινονός» που δέχθηκε πυροβολισμούς

Ο 45χρονος είναι γνωστός στις αστυνομικές αρχές καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα και έχει σχέση με τον υπόκοσμο

Στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει τον τελευταίο καιρό, με διαδοχικές δολοφονίες αρχηγικών στελεχών της νύχτας, εντάσσει η ΕΛ.ΑΣ. τη δολοφονική επίθεση σε βάρος 45χρονου, πολύ γνωστού στον χώρο του υποκόσμου Μανώλη Καραγιάννη, σήμερα το πρωί στο Παλαιό Φάληρο.

Το θύμα, που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις έδωσε μάχη με τους εκτελεστές του, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο, βαρύτατα τραυματιμένος στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νικαιας, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, υπέκυψε.

Οι δράστες, οι οποίοι -σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛΑΣ- εκτελούσαν «συμβόλαιο θανάτου», «γάζωσαν» τον 45χρονο με καλάσνικοφ, έξω από πολυκατοικία στη συμβολή των οδών Ναϊάδων και Αίαντος, όπου εκινείτο πεζή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατα Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι δράστες επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο, ενώ πιθανότατα υπήρχε και μια μοτοσικλέτα και προσέγγισαν τον 45χρονο μάλλον την ώρα που έβγαινε από την πολυκατοικία. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς με πιστόλι που είχε πάνω του.

Στον τόπο της αιματηρής επίθεσης βρέθηκαν πολλοί κάλυκες από καλάσνικοφ και πιστόλι, οι οποίοι θα μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια, προκειμένου να γίνει βαλλιστική έρευνα, για να διαπιστωθεί αν τα όπλα έχουν χρησιμοπιηθεί σε άλλες εγκληματικές ενέργειες.

Παράλληλα, οι αξιωματικοί της Ασφάλειας παίρνουν καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες και αναζητούν υλικό από κάμερες, που τυχόν υπάρχουν στην περιοχή και οι οποίες ενδεχομένως να έχουν καταγράψει τους δράστες πριν ή μετά την επίθεση.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Παρακολουθήστε live στις 21:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Game 2 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024