Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Η νέα γενιά της GLE συνεχίζει τις δοκιμές εξέλιξης εν όψει της πρεμιέρας της η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύντομα, πιθανότατα στην προσεχή έκθεση του Παρισιού, δίνοντας αυτή την φορά και μια ευκαιρία παρατήρησης του εσωτερικού της.

Εκεί, κυριαρχεί το δίδυμο οθονών που καλύπτει το ήμισυ της επιφάνειας του ταμπλό, φιλοξενώντας τον ψηφιακό πίνακα οργάνων και το infotainment το οποίο αναμένεται να ενσωματώσει τις νέες δυνατότητες και λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης που συνοψίζονται υπό το ακρωνύμιο MBUX.

Διαφορετική είναι και η σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας όπου ξεχωρίζουν δύο πλευρικές χειρολαβές.

Στα στοιχεία που επίσης διακρίνονται στις πρώτες λήψεις του εσωτερικού της GLE, συγκαταλέγονται τα γνώριμα ηχεία του ηχοσυστήματος Burmester που χρησιμοποιεί η Mercedes-Benz καθώς και ο κρυφός μωβ χρώματος φωτισμός.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της νέας GLE η οποία έχει εμφανιστεί κατά το πολύ πρόσφατο παρελθόν με λιγότερο καμουφλάζ, αν και οι αναλογίες της δεν αποτελούν μια ριζικά διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με την μέχρι σήμερα γνωστή εκδοχή της, αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα σχεδίαση θα εξασφαλίσει στο γερμανικό SUV καλύτερη αεροδυναμική καθώς σύμφωνα με τις συστάσεις, ο αεροδυναμικός συντελεστής θα μειωθεί από 0,32 σε 030.

Αφετηρία για την νέα GLE θα αποτελέσει μια νέα αρχιτεκτονική, η οποία θα συμβάλλει καθοριστικά στην μείωση του βάρους της με ό,τι αυτό συνεπάγεται σε επίπεδο αποδοτικότητας αλλά και οδικής συμπεριφοράς.

Υπό το σκεπτικό της αποδοτικότητας, η νέα GLE αναμένεται να συμπεριλάβει στις τάξεις της και δικίνητες εκδόσεις, όπου η κίνηση θα μεταδίδεται αποκλειστικά στους πίσω τροχούς.

Τις προδιαγραφές της θα συμπληρώσουν νέοι κινητήρες οι οποίοι συνεπικουρούμενων των παραπάνω στοιχείων αναμένεται να καταστήσουν την νέα γενιά της GLE κατά 20% αποδοτικότερη.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο