Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Άγκυρα προς αμερικανό γερουσιαστή: Ο Ερντογάν δεν χρειάζεται τα συγχαρητήριά σας
Tην έντονη αντίδραση του εκπροσώπου της τουρκικής Προεδρίας προκάλεσαν τα επικριτικά σχόλια του αμερικανού γερουσιαστή, Άνταμ Τσιφ, με αφορμή τη νίκη του Ερντογάν στις εκλογές
Tην έντονη αντίδραση του εκπροσώπου της τουρκικής Προεδρίας, Ιμπραχίμ Καλίν, προκάλεσαν τα επικριτικά σχόλια του αμερικανού γερουσιαστή, Άνταμ Τσιφ, με αφορμή τη νίκη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις εκλογές.
Ειδικότερα, ο Γερουσιαστής ανέφερε με ανάρτησή του στο Twitter: «Ο Ερντογάν κέρδισε την επανεκλογή στην Τουρκία μόνο με τον αποδεκατισμό της αντιπολίτευσης μέσω συλλήψεων, βίας και καταπάτησης της ελευθερίας του Τύπου. Μην τον συγχαίρετε».
Άμεση ήταν η απάντηση του Καλίν, ο οποίος σχολιάζοντας μέσω Twitter, αναφέρει: «ο Πρόεδρος Ερντογάν σίγουρα δεν χρειάζεται τα συγχαρητήριά σας. Ο τουρκικός λαός μίλησε. Πρέπει να βγάλετε τον σκασμό».
President Erdoğan certainly does not need YOUR @RepAdamSchiff congratulations. Turkish people have spoken up. You need to shut up. https://t.co/Z0rlzfBFcN
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!