Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χάρντεν ο MVP της σεζόν στο NBA, 6ος ο Αντετοκούνμπο

Χάρντεν ο MVP της σεζόν στο NBA, 6ος ο Αντετοκούνμπο

Μπορεί οι Χιούστον Ρόκετς να σταμάτησαν την εξαιρετική τους πορεία μέχρι τους τελικούς της Δύσης όπου αποκλείστηκαν από τους πρωταθλητές Ουόριορς, όμως αυτό δεν έδειξε ικανό για να στερήσει από τον Τζέιμς Χάρντεν το βραβείο του MVP της σεζόν

Μπορεί οι Χιούστον Ρόκετς να σταμάτησαν την εξαιρετική τους πορεία στους τελικούς της Δύσης, όπου αποκλείστηκαν από τους πρωταθλητές Ουόριορς, όμως αυτό δεν έδειξε ικανό για να στερήσει από τον Τζέιμς Χάρντεν το βραβείο του MVP της σεζόν.

Ο «Μούσιας» κατέκτησε πανάξια το βραβείο, όντας ο καλύτερος, παρά το γεγονός ότι η πορεία του σταμάτησε στους τελικούς της περιφέρειας του και δεν διεκδίκησε καν το δαχτυλίδι του πρωταθλητή.

Ο Χάρντεν κέρδισε τους Λεμπρόν Τζέιμς (Καβαλίερς) και Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς) και έγινε ο τρίτος παίκτης του Χιούστον με αυτή την προσωπική διάκριση και πρώτος μετά τον Χακίμ Ολάζουον το 1994.

Ήταν αυτός που οδήγησε την ομάδα του Χιούστον στο καλύτερο ρεκόρ της κανονικής περιόδου με 65 νίκες, ενώ να θυμίσουμε ότι έφτασε μια ανάσα από τους τελικούς χάνοντας με 4-3 από τους, μετέπειτα πρωταθλητές, Ουόριορς.

https://www.facebook.com/houstonrockets/videos/10156572484072320/?hc_ref=ARSedgKPaIJ3KH4fOUDnBi-8QSy7MCf7fELgi-sWfyRs8cSR-Z-vemyNDttZdPFC5E8&fref=nf

Στο άκουσμα της είδησης ο Χάρντεν δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του αφιερώνοντας τον τίτλο στη μητέρα του.

Ο Χάρντεν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 30,4 πόντους, 8,8 ασίστ και 5,3 ριμπάουντ μέσο όρο.

Ακόμα μια διάκριση ο «Giannis»

Η ψηφοφορία για τον MVP είχε και ελληνική «νότα» αφού ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στην άκρως τιμητική 6η θέση.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς βγήκε έκτος στην ψηφοφορία, πίσω από αστέρες του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη.

Τα υπόλοιπα βραβεία

Ο Μπεν Σίμονς των Σίξερς κέρδισε στη μάχη για τον καλύτερο «ρούκι» αφήνοντας πίσω του τον Ντόνοβαν Μίτσελ των Τζαζ και τον Τζέισον Τέιτουμ των Σέλτικς.

Καλύτερος προπονητής αναδείχθηκε ο Ντουέιν Κέισι που με τους Τορόντο Ράπτορς έφτασε στην κορυφή της Ανατολής, ωστόσο στη συνέχεια απολύθηκε.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024