Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη διαμαρτυρία κατά της εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα τη συμφωνία Ελλάδας – ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό της γειτονικής μας χώρας.
Πρόκειται για τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, 22 έως 47 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγούνται στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Από τα επεισόδια προκλήθηκαν φθορές σε κάδους απορριμμάτων, σταθμευμένα αυτοκίνητα κι ένα κατάστημα, πέριξ της νότιας πύλης της ΔΕΘ, όπου έλαβε χώρα η διαμαρτυρία, ενώ 14 αστυνομικοί μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Τι δείχνουν τα στοιχεία του υπουργείου Παιδείας για τα αποτελέσματα στις Πανελλαδικές - Από τις 150 θέσεις στη Σχολή Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Αιγαίου καλύφθηκαν μόνο τέσσερις
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής