Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα είδη των πρώην

Τα είδη των πρώην

Πρώην είναι αυτό το αντικείμενο που τυγχάνει να αναπνέει, ανήκει στο παρελθόν και έχει περάσει από τη ζωή μας

Αλλά αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος και να μην είσαι καμιά παρακατιανή ή καμία γυναικούλα που μισεί τους πρώην της, τους έχει μπλοκάρει από όλα τα social media και αλλάζει μαγαζί αν τους πετύχει σε κάποιο χίπστερ μπαρ του κέντρου να πίνει τζιν τόνικ με τα άλλα αγόρια. Ή ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΑΜΟΡΕ. Αλλά επειδή κι αυτά είναι μέσα στη ζωή, θα δεχτούμε κάτω από τις φτερούγες μας κι εσένα που δεν έχεις επίπεδο, δεν έχεις αξιοπρέπεια και δεν έχεις πια και αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή σου. Θα σου παραθέσω τα πιο κλασικά είδη πρώην (Φάνη σ’ευχαριστώ για την ανδρική ματιά) για να δεις ότι όλοι άνθρωποι είμαστε.

  • Ο παίκτης, ο μερακλής. Αυτό το αγόρι το λαϊκό, το παραδοσιακό που ξέρει να γρασάρει το αμάξι σου, σε βγάζει βόλτα μόνο άμα βάλεις γόβα και του τσάκισες την καρδιά όταν χωρίσατε. Από την άλλη, το μάτι του ‘έπαιζε’ (και όχι μόνο) γιατί έχει κάνει και μπάρμαν και ξέρει πώς να κάνει κομπλιμέντα ενώ σου ετοιμάζει ένα bloody Mary όνειρο. Τον άφησες γιατί δεν καταλάβαινε τι είναι το ασκαρδαμυκτί.
  • Ο πολύ βαρετός. Πήγαινε σε όλα ‘με τα νερά σου’, σε κοίταζε στα μάτια και έλιωνε, σου έφερνε σοκολάτες όταν είχες περίοδο και σου έστελνε κάθε βράδυ καληνύχτα. Αλλά βέβαια, μην βρούμε έναν άνθρωπο που να μην δημιουργεί προβλήματα και ίντριγκες, αμέσως να τον διώξουμε. Τον χώρισες γιατί είχες μάθει να κοιμάσαι με τα μάτια ανοιχτά σαν τον Γκάνταλφ.
  • Ο πρώην φάντασμα. Ήσουν τόσο ερωτευμένη που έκανες σχέδια διακοπών στην Μήλο (γιατί σου λέει εκεί πάνε μόνο οι ζευγαρωμένοι) και όταν τον έβλεπες, όλα πήγαιναν σε slow motion. Μέχρι που εξαφανίστηκε. Έτσι απλά. Δεν απάντησε σε μηνύματα, σε κλήσεις και σήματα καπνού. Σου έστειλε μία φορά στα γενέθλιά σου ‘ελπίζω να είσαι καλά (και να μην έχεις πέσει στα ναρκωτικά)’. Σε χώρισε αλλά δεν μάθαμε γιατί.
  • Ο κομπλεξικός. Με το που το διαλύσατε, σε έσβησε από όλα τα social media και σε μπλόκαρε στο κινητό. Δηλαδή ούτε ένα μεθυσμένο δεν μπορούμε να στείλουμε πια;! Σε έχει κράξει σε όλους τους γνωστούς και μπορεί και να σε έχει καταραστεί να μην ξανασταυρώσεις άντρα. Τον χώρισες σε χώρισε, δεν έχει σημασία. Θα κλαφτεί σε κάθε περίπτωση.
  • Ο μεγάλος έρωτας. Αυτός που σε σημάδεψε αυτός. Που είναι μέτρο σύγκρισης για κάθε άντρα που γνωρίζεις. Που μαζί του ένιωθες σαν να έπαιζες σε ερωτική κομεντί στα 90s με την Meg Ryan και ονειρευόσουν τη μέρα που θα κάνετε παιδάκια. Αλλά επειδή όλα τα ωραία κρατάνε λίγα, θα είναι μία ιστορία που θα διηγείσαι στα γεράματα στις γάτες σου.
  • Ο πάνω απ’όλα φίλος. Βεβαίως υπάρχουν κι αυτά. Μία σχέση που είχε πιο έντονο το φιλικό στοιχείο, δεν υπήρχαν τεράστιες συγκρούσεις και προβλήματα και ο χωρισμός ήταν αναίμακτος, ανέξοδος και αναντικατάστατος. Τώρα τα λέτε πού και πού, έχεις γνωρίσει και τη νέα του κοπέλα. Γιατί πάνω απ’όλα είμαστε άνθρωποι και δεν ρίχνουμε το επίπεδο.
  • Ο μπορεί και να τα ξαναβρούμε. Ή ο παραλίγο. Ή ο είμαστε τόσο μπερδεμένοι Χριστούλη μου. Όλο και ξαναβρίσκεστε όλο και ξαναχάνεστε. Δεν εμπίπτει ακριβώς στην κατηγορία των πρώην, αλλά όλο κάτι γίνεται και τσουπ μπροστά σου. Μην είναι το καλό σεξ; Μην είναι η συμπάθεια που τρέφετε ο ένας για τον άλλο. Μην και σε παρακολουθεί και δεν είναι τυχαίο που τον βλέπεις μπροστά σου;

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024