
«Ψήνεται» παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις
Όλες οι τελευταίες πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών συγκλίνουν στο γεγονός ότι προσανατολίζονται να δώσουν παράταση στην καταληκτική προθεσμία της 30ής Ιουνίου
Με παράταση στις καταληκτικές προθεσμίες υποβολής φορολογικών δηλώσεων αναμένεται να υποδεχθούν τον Ιούλιο εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι, οι οποίοι μέχρι στιγμής φαίνεται να διστάζουν να πατήσουν το κουμπί υποβολής των εντύπων της Εφορίας.
Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όποτε και αν υποβάλλουν τη φορολογική δήλωση η πληρωμή του φόρου υποχρεωτικά πρέπει να γίνει έως τέλη Ιουλίου για την 1η δόση, έως τέλη Σεπτεμβρίου για τη 2η δόση και έως τέλη Νοεμβρίου για την 3η και τελευταία δόση.
Όλες οι τελευταίες πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών συγκλίνουν στο γεγονός ότι προσανατολίζονται να δώσουν παράταση στην καταληκτική προθεσμία της 30ής Ιουνίου.
Το πιθανότερο σενάριο, είναι να δοθεί μια παράταση 15 ημερών.
- Δουδωνής: Δεν υπάρχει πραγματικό σενάριο να επιστρέψει ο Τσίπρας στη διακυβέρνηση – Θα έλεγα στον Δούκα, «Forget it, Harris»
- Σιάτλ: Οδηγός ακολούθησε τις οδηγίες του GPS και… μπήκε στις γραμμές του τραμ
- Νεπάλ: Ορειβάτης που είχε χαθεί στο Έβερεστ, βρέθηκε ζωντανός έξι ημέρες αργότερα
- Παραδόθηκε το νέο δημαρχείο στο Δήμο Βέλου-Βόχας
- Ισραήλ: Κλιμακώνει τον εποικισμό – Σχεδιάζει κατασκευή νέων εβραϊκών κατοικιών στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη
- Από κάπνισμα μελισσών η φωτιά στο λόφο της Φιλοθέης – Αναζητούνται οι μελισσοκόμοι





