
«Ψήνεται» παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις
Όλες οι τελευταίες πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών συγκλίνουν στο γεγονός ότι προσανατολίζονται να δώσουν παράταση στην καταληκτική προθεσμία της 30ής Ιουνίου
Με παράταση στις καταληκτικές προθεσμίες υποβολής φορολογικών δηλώσεων αναμένεται να υποδεχθούν τον Ιούλιο εκατοντάδες χιλιάδες φορολογούμενοι, οι οποίοι μέχρι στιγμής φαίνεται να διστάζουν να πατήσουν το κουμπί υποβολής των εντύπων της Εφορίας.
Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όποτε και αν υποβάλλουν τη φορολογική δήλωση η πληρωμή του φόρου υποχρεωτικά πρέπει να γίνει έως τέλη Ιουλίου για την 1η δόση, έως τέλη Σεπτεμβρίου για τη 2η δόση και έως τέλη Νοεμβρίου για την 3η και τελευταία δόση.
Όλες οι τελευταίες πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών συγκλίνουν στο γεγονός ότι προσανατολίζονται να δώσουν παράταση στην καταληκτική προθεσμία της 30ής Ιουνίου.
Το πιθανότερο σενάριο, είναι να δοθεί μια παράταση 15 ημερών.
- Ιράν: Μεγάλη πετρελαιοκηλίδα εντοπίστηκε στον Κόλπο – Κινείται προς νότο, γράφει η New York Times
- Ιράν: Ο πρωθυπουργός του Κατάρ τάσσεται από την Ουάσιγκτον υπέρ της διαπραγμάτευσης
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Ενα drone αυτοκτονίας made in kiev
- Ο οίκος αξιολόγησης Fitch διατηρεί το “BBB” για την ελληνική οικονομία
- Ρωσία και Ιράν επανεκκινούν την κατασκευή του πυρηνικού εργοστασίου του Μπουσέχρ
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 09.05.2026]






