Ο Γκάρι Λίνεκερ ξαναχτύπησε. Με αφορμή το γκολ του Τόνι Κρόος στο 94’’41 που χάρισε στη Γερμανία τη νίκη (2-1), στην συνάντησή της με τους Σουηδούς, διαφοροποίησε το γνωστό απόφθεγμά του για τους Γερμανούς και το ποδόσφαιρο ( «το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι, στο οποίο 22 παίκτες κυνηγούν μία μπάλα και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί»).
Μετά το τέλος του παιχνιδιού, έγραψε στο twitter: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι, 22 άνδρες κυνηγούν την μπάλα για 82 λεπτά και οι Γερμανοί βλέπουν έναν παίκτη τους να αποβάλλεται, έτσι 21 άνδρες κυνηγούν την μπάλα για 13 λεπτά και στο τέλος οι Γερμανοί κερδίζουν με έναν … απίστευτο τρόπο».
Ο Ολυμπιακός ήταν καθολικά ανώτερος, «πάτησε» την ΑΕΚ με 36-29 στο Καματερό, ισοφάρισε τη σειρά των τελικών της Handball Premier σε 1-1 και απέκτησε ξανά πλεονέκτημα έδρας
LIVE: Μονακό – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μονακό – Ολυμπιακός για το Game 3 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.
Απίστευτο κι όμως, αληθινό, το... ακατάλληλο Aspmyra Stadion και μεγάλο όπλο της Μπόντο/Γκλιμτ, με τους Νορβηγούς να δαπανούν 100.000.000 € για την ανέγερση της υπερσύγχρονης «Arctic Arena». Ολες οι λεπτομέριες για το... τέλος του «εφιάλτη»!