Η Ένωση προχωράει με τη λύση του Πάουλσεν για την άμυνα, ψάχνεται για την εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση του Πόνσε, ενώ πατάει το γκάζι για να κλείσει άμεσα τον εξτρέμ
Στο φουλ δουλεύουν τα τελευταία 24ωρα οι μηχανές στα μεταγραφικά της ΑΕΚ, με την Ένωση να κινείται επί της ουσίας σε τρία μέτωπα για την ενίσχυσή της! Οι Κιτρινόμαυροι φουλάρουν για να κλείσουν άμεσα το θέμα του εξτρέμ που «καίει», έχοντας στην ατζέντα τους μεταξύ άλλων τον Τζόελ Κάμπελ και τον Φέντε Καρντάμπια. Δύο παίκτες που αρέσουν στους ιθύνοντες του Δικεφάλου και «παίζουν» γερά για την ΑΕΚ.
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»
Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι Μαρία Ναυπλιώτου, Δημήτρης Καταλειφός, Αναστάσης Ροϊλός και Σταύρος Σβήγκος, πλαισιωμένοι από έναν δυναμικό 17μελή Χορό.