Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Στον «Ουτοπικό» κόσμο της Bjork

Στον «Ουτοπικό» κόσμο της Bjork

Ταξιδέψτε για λίγο στη μαγική περιοδεία της Bjork

Μεσουράνησε στα 90’s, την απολαύσαμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 στην Αθήνα και έκτοκτε η Bjork, συνεχίζει την δική της  σταθερή πορεία στη μουσική πάντα με το δικό της τρόπο. Σίγουρα δεν είναι μία συμβατική καλλιτέχνης και δεν επαναπαύεται στις δάφνες της.

Η περιοδεία της εκκεντρικής Ισλανδής με τίτλο «Utopia» ξεκίνησε στις 27 Μάιου στο Λονδίνο και με ένα φουτουριστικό σκηνικό όπου η τεχνολογία και η φύση βρίσκονται σε αρμονία. Πάντα μας ξαφνιάζει ευχάριστα με τα εντυπωσιακά και πέρα από το συνηθισμένο, show της και αυτή τη φορά έκανε το ίδιο σε αυτή την μεγάλη και αρκετά φαντασμαγορική παραγωγή της περιοδείας της.

Η ερμηνέυτρια, εμπνεύστηκε το σκηνικό της «Utopia» από κλασικούς ισλανδικούς πίνακες ζωγραφικής αλλά και ζωγραφιές της παιδικής της ηλικίας. Μάλιστα για το σχεδιασμό των σκηνικών και κοστουμιών για την παγκόσμια περιοδεία της επηρεάστηκε  και από τις καλοκαιρινές νύχτες στην Ισλανδία, που έχουν 24ωρη ηλιοφάνεια. «Είναι μία πρόταση για το πώς μπορεί να είναι το μέλλον μας, αν μάθουμε να συνδυάζουμε την τεχνολογία με τη φύση.» αναφέρει η Bjork.

Τυχεροί θα είναι όσοι ζήσουν αυτή την εμπειρία από κοντά, ενώ όσοι δεν τα καταφέρουν μπορούν να πάρουν μία γεύση από τις παρακάτω φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/BjrPjY7jS9k/?tagged=bjorkutopia

View this post on Instagram

Utopia tour・Reykjavik #björk #utopiatour

A post shared by Björkaholic (@bjorkaholic) on

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024