Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τζέραρντ αποθεώνει Σάουθγκεϊτ και εθνική Αγγλίας

Ο Τζέραρντ αποθεώνει Σάουθγκεϊτ και εθνική Αγγλίας

Ο παλαίμαχος αρχηγός της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας δεν ξεχνάει τα «τρία λιοντάρια», τα οποία παρακολουθεί ανελλιπώς στα γήπεδα της Ρωσίας. Μάλιστα, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

Ο Στίβεν Τζέραρντ προετοιμάζεται με πυρετώδεις ρυθμούς για τη νέα σεζόν στο «τιμόνι» των Ρέιντζερς, όπου έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να την ξαναφέρει στην κορυφή του πρωταθλήματος Σκωτίας.

Ωστόσο, ο παλαίμαχος αρχηγός της Λίβερπουλ και της εθνικής Αγγλίας δεν ξεχνάει τα «τρία λιοντάρια», τα οποία παρακολουθεί ανελλιπώς στα γήπεδα της Ρωσίας. Μάλιστα, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη δουλειά του ομοσπονδιακού τεχνικού, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

«Ο Γκάρεθ έχει καταφέρει να φτιάξει ένα δυνατό σύνολο και να κάνει ομάδα με πολλούς δυνατούς χαρακτήρες. Δεν ξέρω πόσο μακριά μπορεί να φθάσει η εθνική στη Ρωσία, αλλά ξέρω πως έχει λαμπρό μέλλον μπροστά της. Έχει νέους παίκτες με μεγάλη φιλοδοξία να βοηθήσουν την εθνική και έναν προπονητή, που ξέρει πως να βγάλει τον καλύτερο εαυτό τους μέσα στο γήπεδο», είπε ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024