Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσίπρας: Η χώρα γυρίζει οριστικά σελίδα, το χρέος κατέστη βιώσιμο

Τσίπρας: Η χώρα γυρίζει οριστικά σελίδα, το χρέος κατέστη βιώσιμο

Την «ιστορική απόφαση» του Eurogroup, που καθιστά «το χρέος βιώσιμο», ανέλυσε ο πρωθυπουργός στο Ζάππειο, φορώντας γκρενά γραβάτα. Η «χώρα γυρίζει σελίδα» και αυτό είναι μια νίκη «κυρίως όσων υπέφεραν οκτώ χρόνια τώρα και σε αυτούς θέλουμε να απευθυνθούμε και να στηρίξουμε» είπε

Την «ιστορική απόφαση» του Eurogroup, που καθιστά «το χρέος βιώσιμο», ανέλυσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Ζάππειο, φορώντας γκρενά γραβάτα.

Η «χώρα γυρίζει σελίδα» και αυτό είναι μια νίκη «κυρίως όσων υπέφεραν οκτώ χρόνια τώρα και σε αυτούς θέλουμε να απευθυνθούμε και να τους στηρίξουμε» τόνισε στα πρώτα λεπτά της ομιλίας του.

«Η Ελλάδα επιστρέφει στους Έλληνες» τόνισε ο πρωθυπουργός, ερμηνεύοντας τα όσα προβλέπονται στη συμφωνία για τη «μεταμνημονιακή εποπτεία» και τα οποία έχουν δεχθεί κριτική. Επέμεινε ότι στο εξής αποκλειστικά υπεύθυνη για τη χάραξη των πολιτικών, ώστε να πετύχει τους στόχους για τους οποίους έχει δεσμευτεί η χώρα, θα είναι η ελληνική κυβέρνηση.

«Δεν έχουμε σκοπό να επιστρέψουμε στην Ελλάδα του χτες, της σπατάλης και των πελατειακών σχέσεων, της γενικευμένες φοροδιαφυγής και της διαφθοράς» είπε ο πρωθυπουργός διαβεβαιώνοντας ότι αποτελεί και κυβερνητικό στόχο η υλοποίηση μεταρρυθμίσεων, επομένως η αναφορά τους στη συμφωνία του Eurogroup δεν αποτελεί πρόβλημα.

Ο πρωθυπουργός μπήκε καταχειροκροτούμενος στο Ζάππειο, στο οποίο έφθασε συνοδευόμενος από τη σύντροφό του Μπέτυ Μπαζιάνα, με όλους όσους βρίσκονταν στην πρώτη σειρά να χαμογελούν με νόημα μόλις τον είδαν με τη γραβάτα. «Τα στοιχήματα είναι για να υλοποιούνται» είπε ο πρωθυπουργός, εξηγώντας γιατί την φόρεσε.

Δεν παρέλειψε ωστόσο να ξεκαθαρίσει στο τέλος της ομιλίας του, ότι δεν πρόκειται να υιοθετήσει, καθώς «τις μάχες της δίνω με τη στολή εργασίας, χωρίς γραβάτα».

Και επειδή, όπως εξήγησε μένουν ακόμη πολλές μάχες να δοθούν για τον ελληνικό λαό και την αποκατάσταση αδικιών, αφού «ο πόλεμος δεν κερδήθηκε ακόμη», την ομιλία του την έκλεισε κρατώντας τη γραβάτα στο χέρι.

Από την «πρώτη γραμμή» έλειπε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, λόγω του χθεσινού ξενυχτιού στο Eurogroup. «Του άξιζε η τιμητική άδεια που του έδωσα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, ο οποίος αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ευχαρίστησε τους άμεσα εμπλεκόμενους με το μνημόνιο υπουργούς και στελέχη, για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσέφεραν, με σημαντικό προσωπικό αρκετές φορές κόστος.

Αίσθηση προκάλεσε και η προσωπική αναφορά του πρωθυπουργού στον Πάνο Καμμένο και στην κυβερνητική συνεργασία των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τη φράση «Πάνο, να ξέρεις έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να διανύσουμε και πολλές μάχες να δώσουμε» εστιάζοντας στην καταπολέμηση της διαφθοράς.

Ο Πάνος Καμμένος που ανέβηκε στο βήμα μετά τον πρωθυπουργό χαρακτήρισε την σημερινή ημέρα, ιστορική και ημέρα δικαίωσης. Στέλνοντας δε σαφές μήνυμα τόνισε ότι η κοινή πορεία του με τον Αλέξη Τσίπρα δεν έχει φτάσει στο τέλος της, «όπως πολλοί το επιθυμούν, διότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει αν η κυβέρνηση δεν είχε αποφασίσει να συγκρουστεί με την διαπλοκή και την διαφθορά που ήταν οι κύριες αιτίες που φθάσαμε ως εδώ.»

Τα βασικά σημεία της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα

«Η σημερινή μέρα ανήκει σε κείνους που χτυπήθηκαν βάναυσα από την κρίση»

«Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για όλους μας. Μια μέρα που ανήκει σε κείνους που χτυπήθηκαν βάναυσα από την κρίση, που είδαν τους κόπους μιας ζωής να καταστρέφονται, που σήκωσαν την χώρα στην πλάτη τους, τόνισε ο Αλ.Τσίπρας, ξεκινώντας την ομιλία τους στις ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ στο αίθριο του Ζαππείου.

«Συγκρουστήκαμε σφοδρά, συμβιβαστήκαμε επώδυνα, δουλέψαμε σκληρά»

«Μετά τις χθεσινές αποφάσεις για το ελληνικό χρέος η χώρα μας γυρίζει οριστικά σελίδα», σημείωσε ο Αλ.Τσίπρας.

Τόνισε ότι η χώρα περνά σε μια νέα περίοδο, όπου τη θέση της λιτότητας θα παίρνει κάθε μέρα και περισσότερο η κοινωνική δικαιοσύνη, τη θέση της επιβολής η Δημοκρατία, του κινδύνου η ασφάλεια και η σιγουριά, της αβεβαιότητας η σταθερότητα και η αξιοπιστία, της εξαίρεσης, η κανονικότητα, «δεσμευόμαστε για αυτό».

«Μετά από οχτώ ολόκληρα χρόνια καταφέραμε να επιλύσουμε το πρόβλημα του ελληνικού χρέους. Ενός χρέους που δεν δημιουργήσαμε εμείς. Ενός χρέους που κληρονομήσαμε από τις δυνάμεις του παλιού καθεστώτος, της διαπλοκής, της διαφθοράς, των παράκεντρων εξουσίας», υπογράμμισε.

Δεν ήταν καθόλου αυτονόητο ότι θα φτάναμε ως εδώ, τόνισε ο πρωθυπουργός, επαναλαμβάνοντας ότι «παραλάβαμε μια κατεστραμμένη χώρα».

«Αναλάβαμε το δύσκολο αλλά αναγκαίο καθήκον του μετασχηματισμού της χώρας», είπε, τονίζοντας ότι «σε αυτή την προσπάθεια συγκρουστήκαμε σφοδρά, συμβιβαστήκαμε επώδυνα, δουλέψαμε σκληρά, αλλά δεν δειλιάσαμε. Δουλέψαμε με πίστη, δεν διστάσαμε μπροστά στις δυσκολίες και τα εμπόδια».

«Φτάσαμε ως εδώ. Φτάνουμε στο τέλος των μνημονίων», επισήμανε, τονίζοντας ότι «τουλάχιστον για μία ημέρα τη σημερινή ας επιτρέψουμε στον εαυτό μας να είμαστε χαρούμενοι και να χαμογελάσουμε».

«Η χώρα ανακτά τη κυριαρχία της»

«Η Ελλάδα γίνεται ξανά μια χώρα κανονική. Ανακτά την πολιτική και οικονομική της κυριαρχία. Ξαναγράφεται στον παγκόσμιο χάρτη. Στηρίζεται ξανά στα πόδια της», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.

Υπογράμμισε βέβαια πως «όλα αυτά δεν σημαίνουν ότι έχουμε σκοπό να επιστρέψουμε στην Ελλάδα του χθες, της σπατάλης και των πελατειακών σχέσεων, της γενικευμένης φοροδιαφυγής και της διαφθοράς. Σημαίνει ότι μπορούμε πια με τις δικές μας δυνάμεις να δημιουργήσουμε την Ελλάδα του μέλλοντος».

Δυνατότητα φοροελαφρύνσεων και αύξησης κατώτατου μισθού

Πλέον, πρόσθεσε, «έχουμε αποκαταστήσει σε τέτοιο βαθμό την απόδοση της ελληνικής οικονομίας που έχουμε τη δυνατότητα να προχωρήσουμε σε στοχευμένες ελαφρύνσεις», «να προχωρήσουμε σε μείωση φόρων το 2019 αλλά και σε υποστήριξη του κοινωνικού κράτους και της πρόνοιας», είπε ο Αλ.Τσίπρας.

«Να προχωρήσουμε σε μεταρρυθμίσεις εκδημοκρατισμού της δημόσιας διοίκησης και σε μεταρρυθμίσεις που βελτιώνουν το επενδυτικό κλίμα».

Πλέον έχουμε τη δυνατότητα, είπε  «να προχωρήσουμε το δρόμο της επαναρρύθμισης της αγοράς εργασίας με την αποκατάσταση των συλλογικών διαπραγματεύσεων και την αύξηση του κατώτατου μισθού. Για να βάλουμε στο επίκεντρο τον κόσμο της εργασίας και τις ανάγκες του».

Tο χρέος καθίσταται επιτέλους βιώσιμο

«Με τη χθεσινή ιστορική απόφαση του Eurogroup το ελληνικό χρέος καθίσταται επιτέλους βιώσιμο», σημείωσε ο Αλ.Τσίπρας, επισημαίνοντας ότι από την αρχή αυτής της διαπραγμάτευσης η κυβέρνηση είχε θέσει έναν στόχο: να είναι η λύση πειστική για τους επενδυτές, ώστε η Ελλάδα «να ανακτήσει την πρόσβαση της στην ιδιωτική χρηματοδότηση, χωρίς να χρειαστεί ένα νέο δάνειο ή κάτι που πρότειναν κάποιοι άλλοι, μια προληπτική γραμμή στήριξης».

«Όταν εμείς δίναμε τη μάχη να βγούμε από τα μνημόνια με τις δικές μας δυνάμεις, άλλοι ζητούσαν πιστοληπτικές γραμμές και επί της ουσίας νέα μνημόνια μασκαρεμένα» σημείωσε.

«Τα μέτρα ελάφρυνσης που συμφωνήσαμε χτες με τους εταίρους μας στο Eurogroup εξασφαλίζουν την ομαλή και σταθερή αναχρηματοδότηση του ελληνικού χρέους, ελαχιστοποιώντας, ή ακόμα και εκμηδενίζοντας τους κινδύνους από ενδεχόμενες αναταράξεις».

Η Ελλάδα επιστρέφει στους έλληνες

«Η χώρα είναι δεσμευμένη στους στόχους που έχει συμφωνήσει να επιτυγχάνει για να αποπληρώνει τις υποχρεώσεις της, αλλά από εδώ και στο εξής με πολύ μεγαλύτερο χώρο δημοσιονομικό για ελαφρύνσεις και για τη κάλυψη των αναγκών και την επούλωση των πληγών της κρίσης», είπε ο Αλ. Τσίπρας.

«Και το κυριότερο, από εδώ και στο εξής», πρόσθεσε, «η επιλογή των μέσων της πολιτικής για να επιτευχθούν οι στόχοι θα ανήκουν από δω και στο εξής αποκλειστικά στις εκλεγμένες από τον ελληνικό λαό κυβερνήσεις και όχι σε τεχνοκράτες ξένους που θα έρχονται να μας υποδεικνύουν τι πρέπει να κάνουμε».

Σημείωσε ότι «το καθεστώς άρσης κυριαρχίας που επιβλήθηκε στη χώρα από το 2010 και μετά, ο γνωστός σε όλους μας μνημονιακός καταναγκασμός, ο μηχανισμός που επιβάλλει μέτρα για εκταμιεύσεις δανείων έλαβε τέλος, έκλεισε τον κύκλο του οριστικά».

«Η εποπτεία έτσι όπως προβλέπεται από τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης καμία σχέση δεν έχει με το μηχανισμό της μνημονιακής επιτροπείας που ζήσαμε», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας, για να υπογραμμίσει ότι «η Ελλάδα πλέον θα έχει την ευθύνη για τον εαυτό της και για το μέλλον της».

«Η Ελλάδα επιστρέφει αποκλειστικά στους Έλληνες», σημείωσε.

«Βασική δέσμευση απέναντι στους εταίρους είναι να μην οπισθοχωρήσουν οι κεντρικές θεσμικές – το τονίζω θεσμικές – μεταρρυθμίσεις που ήδη έχει υλοποιήσει ή συνεχίζουμε να υλοποιούμε».

Πρόσθεσε ότι δέσμευση φυσικά είναι να επιτυγχάνονται οι δημοσιονομικοί στόχοι που έχουν συμφωνηθεί με τους εταίρους.

Σημείωσε πως «την ίδια στιγμή όμως όποιος κάνει τον κόπο να ανατρέξει στο κείμενο της τελικής συμφωνίας, θα δει ότι αυτό δεν εμπεριέχει δεσμεύσεις για μέτρα δημοσιονομικού χαρακτήρα. Αρκεί να βγαίνουν τα νούμερα, να πιάνουμε τους στόχους».

«Η ρύθμιση λοιπόν που έχουμε πλέον στα χέρια μας είναι το εισιτήριο μας για τη νέα εποχή», τόνισε.

Επόμενος στόχος η κάθαρση και η Δικαιοσύνη

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝ.ΕΛΛ. πετύχαμε να φτάσουμε ως εδώ και οι αντίπαλοί μας που ποτέ δεν αποδέχτηκαν ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε έως εδώ, σήμερα στέκονται αμήχανοι μπροστά σε ό,τι καταφέραμε».

Σημείωσε ότι «κάποιοι άλλοι στέκονται με φόβο, γιατί αν η έξοδος από τα Μνημόνια ήταν ο πρώτος στόχος αυτής της συμμαχίας, ο δεύτερος στόχος, ήταν και είναι αυτός της κάθαρσης και της δικαιοσύνης».

«Για αυτό Πάνο, να ξέρεις», απευθύνθηκε στον Πάνο Καμμένο, «έχουμε ακόμη δρόμο μπροστά μας. Έχουμε να δώσουμε ακόμη πολλές μάχες για να αποδοθεί δικαιοσύνη, κάθαρση και θα αποδοθεί, για να καθαρίσουμε τη χώρα από την διαφθορά».

Υπογράμμισε ότι «έχουμε ακόμα μπροστά μας 15 ολόκληρους μήνες για να πετύχουμε τον δεύτερο μεγάλο στόχο της κυβέρνησης μας και θα τον πετύχουμε».

Ο Αλ. Τσίπρας τόνισε ότι δεν θα είχαν φτάσει μέχρι εδώ χωρίς την συμβολή και την ακούραστη προσπάθεια όλων, χωρίς την συμβολή όλων των υπουργών και των συνεργατών που πέρασαν μέρες και νύχτες από τις συμπληγάδες των διαπραγματεύσεων, για να κάνει ιδιαίτερη αναφορά στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιώργο Χουλιαράκη και τα επιτελεία τους.

Τον Σεπτέμβριο του ’19 θα ζητήσουμε εκ νέου την εντολή του λαού για να σηκώσουμε την Ελλάδα ψηλότερα, τόνισε ο Αλ. Τσίπρας.

«Κερδίσαμε μια μάχη όχι όμως τον πόλεμο, ο πόλεμος είναι εκεί έξω, υπάρχουν αδικίες που θα αποκαταστήσουμε και κάθε φορά που θα πετυχαίνουμε νίκες, θα φοράμε και γραβάτα», είπε ο Αλ. Τσίπρας ολοκληρώνοντας την ομιλία του, βγάζοντας σε μια συμβολική κίνηση την γραβάτα.

Καμμένος: Μέρα δικαίωσης η σημερινή

Μετά τον πρωθυπουργό στο βήμα ανέβηκε ο Πάνος Καμμένος πρόεδρος των ΑΝΕΛ, που χαρακτήρισε τη σημερινή ημέρα ιστορική και ημέρα δικαίωσης.

Είπε ότι οι ΑΝΕΛ δημιουργήθηκαν με μοναδικό σκοπό την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειας, και την απελευθέρωση της χώρας από τα δεσμά του ΔΝΤ, τα οποία είχαν αποκόψει την Ελλάδα από τον ευρωπαϊκό κορμό, καταλύοντας αρχές και αξίες πάνω στις οποίες στηρίχθηκε το ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

Σημείωσε ότι η σημερινή ημέρα είναι ιστορική για την πατρίδα μας, γιατί έσπασε αυτά τα δεσμά «χωρίς να χυθεί αίμα μεταξύ του λαού όπως έγινε στις περισσότερες περιπτώσεις όπου το ΔΝΤ ανέλαβε την διοίκηση μιας χώρας».

«Τα μέλη των ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ καταφέραμε αντί τον εμφύλιο πόλεμο, την εθνική συμφιλίωση. Καταφέραμε να δώσουμε τέλος στην περίοδο του Εμφυλίου πολέμου, αλλά και της Μεταπολίτευσης. Ζοριστήκαμε και από τις δυό πλευρές, όμως κρατήσαμε σαν μια γροθιά και χάρη στους βουλευτές των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων είμαστε σήμερα εδώ» τόνισε ο κ. Καμμένος.

Υπενθύμισε ότι στην αρχή της συνεργασίας του με τον Αλ. Τσίπρα, είχε πει ότι «όπως στον Γοργοπόταμο συναντήθηκαν οι δύο αντίθετες πλευρές, ο Άρης και ο Ζέρβας και κατάφεραν να ανατινάξουν την γέφυρα, έτσι και εμείς στα πλαίσια της εθνικής συμφιλίωσης θα συνεργαστούμε για το εθνικό συμφέρον και θα λήξουμε αυτήν την περίοδο που πολλοί θέλουν να επαναφέρουν. Δεν θα τους το επιτρέψουμε».

«Κι αφού η επιχείρηση Γοργοπόταμος τελείωσε, ξεκινάει το νέο Σχέδιο Μάρσαλ για την Ελλάδα, με την βοήθεια όμως, κυρίως των Ελλήνων» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Επισήμανε ότι δεν θα ζούσαμε την ιστορική αυτή μέρα, αν οι βουλευτές των δύο κοινοβουλευτικών ομάδων υπέκυπταν στον εκβιασμό και την τρομοκρατία «που συνόδευσαν και την πρόταση δυσπιστίας που κατατέθηκε από την αντιπολίτευση, με προφανή δόλο, όχι για το όνομα της Μακεδονίας που έχουν παραδώσει εδώ και χρόνια, αλλά για να ρίξουν την κυβέρνηση και να μην φθάσουμε στην σημερινή μέρα».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι «άλλοι χρησιμοποιούν το Ζάππειο για να υπόσχονται στον ελληνικό λαό, εμείς το χρησιμοποιούμε για να ανακοινώνουμε τα αποτελέσματα της πολιτικής που μας ζητήσατε». Τόνισε επίσης την σημασία της απόφασης του πρωθυπουργού το 2015, «να ζητήσουμε την έγκριση του ελληνικού λαού για να προχωρήσουμε».

«Δεν αλλάξαμε ποτέ πολιτική, κι όταν αποφασίσαμε ότι θα αλλάξουμε πολιτική ζητήσαμε την έγκριση του ελληνικού λαού, και τότε δεν πήραμε απλώς την έγκρισή του, αλλά ψήφισε και η αντιπολίτευση» σημείωσε ο κ. Καμμένος.

Υπογράμμισε ότι σήμερα δικαιώνονται οι ΑΝΕΛ για κάθε απόφασή τους, όπως και όσοι άντεξαν και έμειναν μαζί τους, και τόνισε ότι η σημερινή μεγάλη χαρά οφείλεται στους Έλληνες πολίτες, στις θυσίες τους και στην εμπιστοσύνη με την οποία περιέβαλαν την κυβέρνηση.

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε ότι η κοινή πορεία του με τον Αλέξη Τσίπρα δεν έχει φτάσει στο τέλος της, όπως πολλοί το επιθυμούν, «διότι τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε γίνει αν η κυβέρνηση δεν είχε αποφασίσει να συγκρουστεί με την διαπλοκή και την διαφθορά που ήταν οι κύριες αιτίες που φθάσαμε ως εδώ.»

Είπε ότι από εδώ και πέρα, ο ρόλος του Αλ. Τσίπρα είναι «να μπορέσει να γίνει εκείνος, ο πρωθυπουργός του άξονα της σταθερότητας που θα λύνει προβλήματα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλη την ευρύτερη περιοχή της Α. Μεσογείου, της Β. Αφρικής και της Μ. Ανατολής».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι «δεν θα επιτρέψουμε στο μαύρο μέτωπο της πολιτικής να πουλάει πατριωτισμό, δεν θα επιτρέψουμε στον πολιτικό βραχίονα που στήριξε και στηρίζει την λεηλασία του δημοσίου πλούτου να δίνει μαθήματα πατριωτισμού στους Έλληνες. Ο ελληνικός λαός θα μάθει σύντομα ποιοι ήταν οι αληθινοί πατριώτες».

Πραγματοποίησε ιδιαίτερη αναφορά στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, που παρά την τεράστια πίεση που δέχθηκαν στα οικονομικά τους, «δεν γονάτισαν, έκαναν την πατρίδα ισχυρή και βοήθησαν στον γεωπολιτικό ρόλο που αξίζει στην Ελλάδα». Επίσης, εξέφρασε την ελπίδα μέσω των δυνατοτήτων ανάκαμψης των επόμενων μηνών, «να μπορέσουμε να τους δώσουμε αυτό που δικαιούνται».

Ο Καμμένος κάλεσε τους βουλευτές και τους πολίτες που ανήκουν σε διαφορετικούς πολιτικούς σχηματισμούς, «όχι τους υπαλλήλους συγκεκριμένων συμφερόντων» να εγκαταλείψουν την διχαστική πολιτική.

«Έχουμε πολύ χώρο να τους πάρουμε μαζί και να χτίσουμε το αύριο της πατρίδας μας. Τώρα πια χτίζουμε το αύριο και θέλω να διαβεβαιώσω τον ελληνικό λαό, ότι έχει ηγέτη του έναν έντιμο και άξιο πρωθυπουργό, τον καλύτερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης, τον Αλέξη Τσίπρα» κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024