ΝΔ προς ΣΥΡΙΖΑ: Τσίπρας και Καμμένος οι πολιτικοί απατεώνες
Συνέχεια στην αντιπαράθεση ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η Πειραιώς, απαντώντας σε σχόλιο της Κουμουνδούρου για δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με το Σκοπιανό
Συνέχεια στην αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ έδωσε η Πειραιώς, απαντώντας σε σχόλιο της Κουμουνδούρου για δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με το Σκοπιανό.
«Δύο είναι οι πολιτικοί απατεώνες και τους γνωρίζουν όλοι πολίτες: Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος» απαντά η ΝΔ.
«Και οι δυο τρέμουν πια με την οργή που έχουν προκαλέσει στους πολίτες, γι’ αυτό και καθυστερούν όσο μπορούν τις εκλογές. Αν τολμούν, ας τις κάνουν εδώ και τώρα για να αποφασίσει ο λαός ποιος θα διαχειριστεί όλα τα προβλήματα που αφήνουν πίσω τους» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αξιωματική αντιπολίτευση.
Νωρίτερα, το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη από το Κιλκίς, είχε αναφέρει: «Εάν πράγματι πιστεύει αυτά που λέει ο κ. Μητσοτάκης, ας δηλώσει ότι δεν θα εφαρμόσει -αν ο ίδιος γίνει ποτέ πρωθυπουργός- τη συμφωνία που θα ψηφιστεί στη Βουλή. Όλα τα υπόλοιπα είναι τζάμπα μαγκιές για εσωτερική κατανάλωση από έναν πολιτικό απατεώνα».
Το πρωί, στο περιθώριο εορταστικών εκδηλώσεων για την 105η επέτειο από την απελευθέρωση της πόλης, ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και την κυβερνητική πλειοψηφία ότι «εκχώρησαν στη γείτονα τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα». Παράλληλα, έκανε λόγο για «κακή» συμφωνία, επαναλαμβάνοντας πως το κόμμα του θα καταψηφίσει την κύρωσή της όταν έρθει στην ελληνική Βουλή.
- Το στοίχημα του καλοκαιριού για τις εκπτώσεις και ο στόχος των 7 δισ. ευρώ
- Το δίλημμα του Λανουά και η αγωνία των ΕΠΟ, ΚΕΔ
- Άργος: Η στιγμή των πυροβολισμών κατά του 20χρονου από αστυνομικούς – Συγκλονίζει το ηχητικό ντοκουμέντο
- Οι Bone Thugs-N-Harmony απέκτησαν αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας στο Χόλιγουντ
- ΣΥΡΙΖΑ: Ακυρώθηκε η διαγραφή Πολάκη και η στήριξη στην ΕΛΑΣ – Ραντεβού των «κομμένων» με την πλειοψηφία για το τελικό ξεκαθάρισμα
- Μαρφίν: «Ανορθόδοξη η δίωξη, εξυπηρετεί πολιτική σκοπιμότητα» – Τι λέει η δικηγόρος των συλληφθέντων
- Θάνατος Β. Νέστορα: Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τους συλληφθέντες – Συνεχίζονται οι έρευνες και για άλλα άτομα
- Ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου επιστρέφει στην Επίδαυρο με το έργο Ίων του Ευριπίδη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)




















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442