Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πολύ βαρύ το κλίμα στους ΑΝΕΛ

Πολύ βαρύ το κλίμα στους ΑΝΕΛ

Κοινοβουλευτική ομάδα με πολλές προσπάθειες να δείχνουν ότι όλα πάνε καλά

Βαρύ το κλίμα στους Ανεξάρτητους Ελληνες καθώς το κόμμα «εξατμίζεται» και τα στελέχη πνέουν μένεα κατά του Πάνου Καμμένου. Ετσι λοιπόν ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ δεν είχε κάτι άλλο να κάνει από το να δημιουργήσει επικοινωνιακά… γεγονότα. Συγκάλεσε εκτάκτως την κοινοβουλευτική ομάδα, διέρρευσε από το πρωί ότι θα κάνει βαρυσήμαντες δηλώσεις. Ετσι, όλοι οι δημοσιογράφοι στήθηκαν και περίμεναν τον κ. Καμμένο ο οποίος τελικά δεν έκανε τις δηλώσεις στις 12.30 όπως είχε υποσχεθεί αλλά αργότερα.

Σε κάθε περίπτωση, η αποχώρηση των Δ. Καμμένου και Μ. Παπαδοπούλου, καθώς και η παραίτηση δεκάδων στελεχών από όλη την Ελλάδα, έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στους ΑΝΕΛ. Οποιος ήταν στη Βουλή έβλεπε τα σκυθρωπά πρόσωπα και την προσπάθεια που έκαναν προκειμένου να δείξουν ότι τα πράγματα πάνε καλά και συνεχίζουν.

Η «γραμμή» τις τελευταίες ημέρες είναι αυτή της «σκληρής πατριωτικής», προκειμένου να πείσουν τον ελληνικό λαό ότι η στήριξη στην κυβέρνηση δεν άλλαξε την άποψή τους για το Μακεδονικό.

Και καθόλου τυχαίες δεν ήταν οι δηλώσεις του Π. Σγουρίδη, πρώην αντιπροέδρου της Βουλής, ο οποίος… απείλησε ότι οι Ανεξάρτητοι θα ρίξουν την κυβέρνηση αν φέρουν τη συμφωνία στη Βουλή. Ισως, όμως, τότε να είναι πολύ αργά, έλεγαν κάποιοι στη Βουλή εκτιμώντας ότι αν ο Αλέξης Τσίπρας βρει μερικούς βουλευτές (ανεξάρτητους ή από άλλα κόμματα) να στηρίξουν τη συμφωνία ή και να προσχωρήσουν στον ΣΥΡΙΖΑ, τότε ο «γάμος» με τον κ. Καμμένο θα λήξει πάραυτα και χωρίς… πανωπροίκια

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024