Στην καλή άμυνα της Ελβετίας και στα… θετικά του αγώνα στάθηκε ο Φελίπε Κουτίνιο, μετά την αποτυχία της Βραζιλίας στην πρεμιέρα του Μουντιάλ.
Ο βραζιλιάνος σούπερ σταρ, σκόρερ της ομάδας του και MVP της αναμέτρησης είπε: «Μερικές φορές πρέπει να αναγνωρίζουμε τον τρόπο που έχουν παίξει οι αντίπαλοί σας. Προσπαθήσαμε να παίξουμε απέναντι σε μια δυνατή άμυνα, αλλά ήταν δύσκολο. Νομίζω όμως ότι υπήρξαν πολλά θετικά στο ματς και θα τα δούμε στον επόμενο αγώνα μας».
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Πρωταθλήτρια χειμώνα με εμφατικό τρόπο η Άρσεναλ, συνέτριψε με 4-1 την Άστον Βίλα στο υποτιθέμενο ντέρμπι κορυφής. Οδυνηρό 1-1 η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην ουραγό, Γουλβς και μάλιστα εντός.
Η Βαλένθια επικράτησε της Παρτίζαν με 86-73, παρά την εξαιρετική εμφάνιση του Ταϊρίκ Τζόουνς, που το τελευταίο διάστημα συνδέεται με τον Ολυμπιακό – Μεγάλη εκτός έδρας νίκη για τη Μονακό του Σπανούλη επί της Μπαρτσελόνα (74-90).
Η Ζαλγκίρις έριξε τη βόμβα της 19ης αγωνιστικής στη Euroleague, καθώς επικράτησε με 93-80 της Χάποελ στο Τελ Αβίβ! – Η Βιλερμπάν ήταν ανώτερη και «λύγισε» την Παρί με 89-86.