Παίκτη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ αποτελεί με κάθε επισημότητα ο Μάριν Λέοβατς.
Ο ΠΑΟΚ ήρθε σε συμφωνία με τον κροατικό σύλλογο για την πώληση του αριστερού μπακ, μετά την επιθυμία του ίδιου του παίκτη να αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς δεν υπολογιζόταν στα πλάνα του «δικεφάλου». Περίπου στις 400 χιλ. ευρώ υπολογίζεται το κόστος της μεταγραφής.
«Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που υπέγραψα συμβόλαιο με την Ντιναμό. Η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο πριν από λίγους μήνες και δείχνει ότι έχει την ίδια πρόθεση και για την επόμενη σεζόν. Η Ντιναμό είναι μια ποιοτική ομάδα και είμαι περήφανος που είμαι μέλος της» ήταν τα πρώτα λόγια του Λέοβατς στη νέα του ομάδα.
Još jedan veliki trenutak na Maksimiru – Marin Leovac potpisao za Dinamo! Marinu želimo puno sreće u dresu hrvatskog prvaka! Više na https://t.co/fGY8FCN30g ⚽️😎🎉💪🏻💙 // Marin Leovac signed with Dinamo! Welcome! 🥂🤩📸 GNK Dinamo#dzg#zagrebpic.twitter.com/MOY2d6r35L
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!
LIVE: Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 20:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Ο Γιαννούλης με ασίστ έσπρωξε την Άουγκσμπουργκ σε εκτός έδρας νίκη (1-2) επί της Λεβερκούζεν. Ιστορικό το ντεμπούτο της Μαρί-Λουίζ Ετά στον πάγκο της Ουνιόν που όμως ηττήθηκε στην έδρα της.