Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Την αποπομπή στελέχους της ΝΔ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Την αποπομπή στελέχους της ΝΔ ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του ζητά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την αποπομπή του δημοτικού συμβούλου Παγγαίου Χρήστου Πριονίδη, ο οποίος απείλησε με «εμφύλιο πόλεμο» μετά την υπογραφή της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ

Την αποπομπή του δημοτικού συμβούλου Παγγαίου Χρήστου Πριονίδη ζητά από τη Νέα Δημοκρατία και προσωπικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου, ο κ. Πριονίδης από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Παγγαίου εξέφρασε φασιστικό, εθνικιστικό και ομοφοβικό λόγο, απειλώντας με «εμφύλιο πόλεμο».

«Κάλεσε σε πογκρόμ εναντίον των αριστερών, για σπάσιμο των μαγαζιών και των αμαξιών τους και απείλησε με «εμφύλιο πόλεμο», σε ένα κρεσέντο ακροδεξιού και ομοφοβικού λόγου» υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει πως ο «εθνικιστικός κατήφορος και το εμπόριο πατριωτισμού της Νέας Δημοκρατίας το οποίο τροφοδοτεί τις χυδαιότητες της Χρυσής Αυγής, λαμβάνει πλέον επικίνδυνες διαστάσεις, αφού εξαπλώνεται και στο στελεχιακό δυναμικό της ΝΔ».

«Εκτός από τις νομικές συνέπειες που επισείουν τέτοιες φασιστικές δηλώσεις, η χυδαιότητα του στελέχους της ΝΔ προσβάλλει ευθέως όλους τους δημοκρατικούς πολίτες ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης και πρέπει να καταδικαστεί από όλα τα κόμματα. Το ακραίο αυτό παραλήρημα βαραίνει πλήρως την ηγεσία της ΝΔ. Καλούμε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, να αποπέμψει άμεσα το στέλεχός του, με το οποίο μάλιστα περιχαρής φωτογραφιζόταν, και να πάρει έμπρακτα αποστάσεις από τον φασιστικό, εθνικιστικό και ομοφοβικό λόγο» καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ζήτησε συγνώμη ο Χρ. Πριονίδης

Όπως ανέφερε στο in.gr ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, το δημοτικό συμβούλιο θα ασχοληθεί με το συμβάν στην επόμενη συνεδρίασή του, ενώ υποστήριξε πως με μετέπειτα δήλωσή του ο κ. Πριονίδης θέλησε να ζητήσει συγνώμη για τα όσα ανέφερε από το βήμα του δημοτικού συμβουλίου.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024