Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ονειδος για την Ελληνική Δημοκρατία

Ονειδος για την Ελληνική Δημοκρατία

Από την εκφορά του λόγου του ως και το περιεχόμενο των όσων λέει φαίνεται ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός του Πάνου Καμμένου

Αν και στη ζωή δεν πρέπει να ισχυριζόμαστε «ποτέ μη λες ποτέ», στην περίπτωση του Πάνου Καμμένου ίσως χρειάζεται να κάνουμε μία εξαίρεση. Και τούτο διότι, με εξαίρεση τον ακραίο και χυδαίο λόγο που έχουν κατά καιρούς χρησιμοποιήσει από το βήμα του ελληνικού Κοινοβουλίου τα στελέχη της Χρυσής Αυγής, δεν πρέπει να έχει περάσει από την ελληνική πολιτική τουλάχιστον την τελευταία 15ετία άνθρωπος που να έχει αμαυρώσει και να έχει μολύνει περισσότερο την ατμόσφαιρα του ελληνικού πολιτικού βίου από τον σημερινό υπουργό Εθνικής Άμυνας.

Ίσως κάποιοι να θεωρείτε ότι υπάρχει κι άλλος, ας αφήσουμε όμως και κάτι για να γράψουμε σε άλλο άρθρο…

Από τη φυσική παρουσία και την εκφορά του λόγου ως το περιεχόμενο όσων εκστομίζει, ο κ. Καμμένος συνιστά όνειδος για την Ελληνική Δημοκρατία. Άνθρωπος που έχει πει, ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής και απευθυνόμενος σε πολιτικό του αντίπαλο, «στα τέσσερα εσείς, στα τέσσερα», δεν δικαιούται να ζητεί ο,τιδήποτε και θα έπρεπε εδώ και καιρό να έχει αρθεί η όποια δημόσια κάλυψη στο πρόσωπό του.

Πασίγνωστος για τις κυβιστήσεις του και τις «αξιοπερίεργες διαδρομές» του, αλλά επίσης για τις μεγαλόστομες κορώνες του περί οικονομικής βοήθειας που έρχεται να μας σώσει ή για την οικτρή άγνοιά του περί θεμάτων ΑΟΖ και χωρικών υδάτων, ο κ. Καμμένος έχει κάνει ανεπανόρθωτη ζημιά στη χώρα.

Κάτοχος μίας εκ των νευραλγικότερων θέσεων στην ελληνική κυβέρνηση, ο κ. Καμμένος έχει πάψει εδώ και καιρό να αποτελεί αξιόπιστο συνομιλητή των συμμάχων μας, που προτιμούν είτε να συνομιλούν με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων είτε με τον αναπληρωτή του (σσ. η αναφορά σχετίζεται με τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Βίτσα και όχι τον σημερινό).

Άνθρωποι που είχαν την ατυχία να έχουν επαφές μαζί του, ακόμη και για εξοπλιστικά προγράμματα, τραβούσαν τα μαλλιά τους από όσα άκουγαν.

Ο ακραίος πολιτικός τυχοδιωκτισμός του κ. Καμμένου και των τραγικών συνοδοιπόρων του αποκαλύφθηκε στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης. Πολιτικά ασπόνδυλος, ο επικεφαλής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι ο μέγιστος λάτρης της καρέκλας.

Από αυτήν την άποψη δεν εξέπληξε. Ευτυχώς η Ελλάς έχει επιβιώσει χειρότερων περιπτώσεων. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, η παράδοση αυτή θα συνεχιστεί…

Sports in

Stella McCartney: H στήριξη από τον αδερφό της James και η ομοιότητά του με τον πατέρα τους

Oι οικογενειακές λήψεις από την οικογένεια McCartney στο show της Stella McCartney.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024