Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μέσι: Νιώθω υπεύθυνος αλλά δεν χρειάζεται να τρελαθούμε

Μέσι: Νιώθω υπεύθυνος αλλά δεν χρειάζεται να τρελαθούμε

Μετά το χαμένο πέναλτι και το 1-1 με την Ισλανδία

Την ευθύνη για το ανεπιτυχές αποτέλεσμα της Αργεντινής στο εναρκτήριο ματς του Μουντιάλ 2018 με την Ισλανδία (1-1) ανέλαβε ο Λιονέλ Μέσι.

Τα πράγματα ίσως να είχαν κυλήσει διαφορετικά, εάν ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου ευστοχούσε από την «άσπρη βούλα» στο 63΄. Αυτό δεν συνέβη, ανέλαβε πλήρως την ευθύνη για το κακό ξεκίνημα της «αλμπισελέστε», ωστόσο, ζήτησε ηρεμία και όχι πανικό.

Ο αρχηγός της Αργεντινής, ο οποίος απέτυχε να πανηγυρίσει σε τρεις τελικούς κορυφαίων τουρνουά με την Εθνική ομάδα από το 2014, κάλεσε τον κόσμο να μην πανικοβληθεί: «Ήταν δύσκολο για μας να διασπάσουμε την άμυνά τους, δεν είναι εύκολο όταν ο αντίπαλος παίζει τόσο πίσω», υποστήριξε ο Μέσι στους δημοσιογράφους μετά το ματς και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην φάση που «σημάδεψε» το ματς:

«Το πέναλτι ήταν οδυνηρό, νοιώθω απολύτως υπεύθυνος. Από την άλλη, όμως, δεν χρειάζεται να τρελαθούμε, αξίζαμε τη νίκη, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε αρκετά, τώρα πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι».

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα απέτυχε να σκοράρει σε 4ο πέναλτι από τα 7 τελευταία που εκτέλεσε με την ομάδα του και το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του. Ωστόσο, ο 30χρονος είναι έτοιμος να κοιτάξει το επόμενο ματς της Αργεντινής εναντίον της Κροατίας την προσεχή Πέμπτη (21/06).

«Βρισκόμαστε στην αρχή του τουρνουά και γνωρίζουμε ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο», υποστήριξε ο Μέσι και κατέληξε: «Ήταν ένα άσχημο αποτέλεσμα, διότι αξίζαμε τη νίκη. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και πάμε να νικήσουμε την Κροατία».

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024