Με τον τίτλο το φαβορί να την «βαραίνει» η Γαλλία θέλει να ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στον όμιλο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Παρόλο που η Αυστραλία διαθέτει αρκετό ταλέντο, η ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν θα έπρεπε να δυσκολευτεί ιδιαίτερα απέναντι στα «καγκουρό» αν θέλει να διεκδικήσει κάτι στη διοργάνωση.
Στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση μπήκε ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Τρίτη και όπως όλα δείχνουν θα είναι στη διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το ματς της Παρασκευής κόντρα στη Φενέρμπαχτσε.
Με Τσέριν, Τουμπά και Σάντσες η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον επαναληπτικό ημιτελικό Κυπέλλου της Τούμπας κόντρα στον ΠΑΟΚ - Πρόβλημα με τον Κώτσιρα