Η παγκόσμια ομοσπονδία τζούντο τρόλαρε τον αρχηγό της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας, Σέρχιο Ράμος, λίγες μέρες αφότου η αντίστοιχη ευρωπαϊκή ομοσπονδία χαρακτήρισε αντικανονική και επικίνδυνη -βάσει των κανονισμών του τζούντο- την ενέργειά του στη φάση του τραυματισμού του Μοχάμεντ Σαλάχ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
Η παγκόσμια ομοσπονδία έγραψε χαρακτηριστικά στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter: «Τέσσερις αντικανονικές τεχνικές τζούντο που ίσως χρησιμοποιήσει ο Σέρχιο Ράμος στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μην πείτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε».
Το μήνυμα συνοδεύτηκε από την παρακάτω φωτογραφία και αυτές τις ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου:
4 illegal judo ? techniques that #ESP captain Sergio Ramos may use at the #WorldCup
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Πανιώνιος, Μαρούσι κατά πρώτο λόγο, αλλά και οι Προμηθέας και Κολοσσός εμπλέκονται στα «σενάρια» αποφυγής του υποβιβασμού, η αλλιώς σενάρια παραμονής στη Stoiximan GBL. Δείτε ποια είναι.
Η Γιουβέντους συνεχίζει την επέλαση με στόχο την έξοδο στο Champions League και παραμένει αήττητη για έβδομο σερί παιχνίδι (πέντε νίκες, δυο ισοπαλίες). Τα γκολ οι Ντέιβιντ (2'), Τουράμ 57'.