Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καμμένα... μυαλά στους ΑΝΕΛ

Καμμένα… μυαλά στους ΑΝΕΛ

Απίστευτα περιστατικά στη συνεδρίαση της Κ.Ο. για το Μακεδονικό

Eπική σε καβγάδες η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ, αποκαλύπτει ο Βηματοδότης, στην οποία συνέβησαν τα παρακάτω περίεργα: Ο (πρόεδρος) Πάνος Καμμένος προέβη σε δριμύτατη (πιο δριμεία δεν γίνεται) παρατήρηση στον Θανάση Παπαχριστόπουλο γιατί… ομιλεί και δεν συντάσσεται με την κομματική γραμμή (που δεν συμφωνεί με τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ). Του έδωσε μάλιστα…εντολή να μην ξαναμιλήσει.

Εν συνεχεία όλα αυτά που ακούγατε στο παρελθόν, ότι ο «Καμμένος είχε πλήρη εμπιστοσύνη στον Νίκο Κοτζιά», δεν πρόκειται να τα ξανακούσετε, αφού στη συνεδρίαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ υπήρξαν δύο προτάσεις: Πρώτη να μη δώσουν εξουσιοδότηση στον Νίκο Κοτζιά να υπογράψει τη συμφωνία και δεύτερη να σταματήσει η στήριξη στον Κοτζιά εάν υπογράψει τη συμφωνία. Σε περίπτωση που υπογράψει τη συμφωνία, τότε να θεωρήσουν… άκυρη την υπογραφή του.

Η «εξέταση» στην Κουντουρά

Το καλύτερο όμως με τους ΑΝΕΛ σας το κράτησα για το τέλος. Αφού ο Δημήτρης Καμμένος ζήτησε από τον πρόεδρό του να διαγράψει τον Παπαχριστόπουλο και να μην περιορίζεται σε παρατηρήσεις, ζήτησε τον λόγο η υπουργός Τουρισμού Ελενα Κουντουράγια να πει ότι «βρίσκω τη συμφωνία καλή».

Τι ήθελε να το πει; Ο Δημήτρης Καμμένος ανέλαβε αμέσως να την… εξετάσει εάν όντως τη διάβασε. Με δυο-τρεις ερωτήσεις που της έκανε κατάλαβε ότι ούτε την πρώτη σελίδα της συμφωνίας διάβασε. Μαθαίνω ότι η κυρία Κουντουρά φλερτάρει να είναι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές.

Από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν καμία αντίρρηση, φτάνει να δοκιμαστεί με… σταυρό.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024