ΚΑΕ Ολυμπιακός: Απαιτούμε κορυφαίους διεθνείς διαιτητές
Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ με ανακοίνωση της καλεί ΕΟΚ/ΚΕΔ να «σταματήσει να εκτίθεται» και απαιτεί στον τελευταίο τελικό να επιλεχθούν τρεις διαιτητών μεταξύ των κορυφαίων διεθνών διαιτητών και μόνο
Λίγη ώρα πριν τη διεξαγωγή της κλήρωσης των διαιτητών του 5ου και τελευταίου αγώνα των τελικών της Basket League, όπου θα κριθεί ο πρωταθλητής Ελλάδος για τη φετινή σεζόν, ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τον ορισμό της διαιτητικής τριάδας του ντέρμπι του ΟΑΚΑ.
Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ καλεί ΕΟΚ/ΚΕΔ να «σταματήσει να εκτίθεται» και απαιτεί στον τελευταίο τελικό να επιλεχθούν τρεις διαιτητές μεταξύ των κορυφαίων διεθνών ελλήνων διαιτητών και μόνο.
Με αυτή την ανακοίνωση η ΚΑΕ Ολυμπιακός μένει πιστή στη θέση που εξέφρασε πριν ξεκινήσουν οι τελικοί απέναντι στην ΚΕΔ και την ΕΟΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί την ΕΟΚ/ΚΕΔ να σταματήσει να εκτίθεται και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ στον τελευταίο τελικό της σεζόν, στον αγώνα που θα κρίνει τον τίτλο, η επιλογή των τριών διαιτητών να γίνει ανάμεσα στους κορυφαίους ΔΙΕΘΝΕΙΣ Έλληνες διαιτητές και μόνο».
- Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ
- Κλιμακώνουν με 48ωρους αποκλεισμούς οι αγρότες επικαλούμενοι «το δικαίωμα στη ζωή» – Σύγκρουση επιλέγει το Μαξίμου
- Σέρρες: «Δεν είναι δολοφόνος – Ήταν κακιά στιγμή» – Ο αδελφός του 16χρονου που σκότωσε στο ξύλο τον 17χρονο
- Γαλλία: Τα τρακτέρ των αγροτών έφτασαν στο κέντρο του Παρισιού
- «Υπάρχει μόνο ένας Έλληνας σε αυτόν τον Δούρειο Ίππο» – Ο Παυλίδης αποθεώνεται από την A Bola
- Η τελευταία λέξη της Μπριζίτ Μπαρντό – Τι είπε η Β.Β. στον σύζυγό της πριν φύγει από τη ζωή
