«Κατάπτυστο και ελεεινό» χαρακτήρισε το κείμενο της συμφωνίας για το Σκοπιανό ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και Αντιπρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Καμμένος, καθιστώντας σαφές πως «δεν μπορεί να σταθεί».

«Η συμφωνία δίνει γλώσσα, ταυτότητα και όνομα, πρόσβαση στην ΑΟΖ του Αιγαίου και απαγορεύει ως και να κάνει μια χώρα συλλαλητήρια κατά του άλλου Κράτους και τέλος δεν σου επιτρέπει να υπαναχωρήσεις», είπε μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 σημειώνοντας ότι «αν ψηφιστεί από την Βουλή των Σκοπίων, που δεν έχουν λόγο να μην το κάνουν διότι θα πάρουν πάνω από 30 δις από την είσοδο τους στην ΕΕ και άλλους οργανισμούς, θα πρέπει σε έξι μήνες να περάσει από την ελληνική Βουλή, αλλά αν δεν περάσει θα πρέπει να πέσει η Κυβέρνηση».

«Ο κ. Κοτζιάς δεν έχει την στήριξη μας ούτε την εξουσιοδότηση μας να πάει να υπογράψει αυτό το κείμενο που είναι ενάντια στα πιστεύω των ΑΝΕΛ», ενώ συμπλήρωσε: «ο καθένας από μας θα κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη, θα κοιτάξει τους πολίτες στα μάτια και θα αποφασίσει τι πρέπει να ψηφίσει».

Όσον αφορά το αν θα στηρίξει την πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας κατά της κυβέρνησης ο Δημήτρης Καμμένος είπε πως θα περιμένει να ακούσει ολόκληρη τη συζήτηση στη Βουλή. Ωστόσο, τόνισε πως «αν δεν είχα αποφασίσει τι θα κάνω, δεν θα ήμουν σοβαρός άνθρωπος».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο