Όπως κάποτε τραγουδούσε η Καίτη Γαρμπή η φούστα θα μπορούσε να είναι μέσο έκφρασης ερωτευμένης γυναίκας. Μία αέρινη φούστα είναι επίσης βοηθητικό «εργαλείο» να αναδείξετε τη θηλυκότητα σας κρατώντας την όταν ανεβαίνετε τα σκαλιά, ή όταν κατεβαίνετε από το αμάξι.

Ποιες είναι όμως οι φούστες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος το καλοκαίρι και θα απογειώσουν το στυλ σας;

Πάντα στη μόδα οι κομψές pencil midi φούστες θα τις φορέσετε με κουστούμι στη δουλειά και θα την κρατήσετε και στο after office drink αρκεί να βγάλετε το σακάκι για να είστε πιο άνετη.

Οι μάξι φούστες σε διάφορες αποχρώσεις και prints, φλοράλ ή πουά θα σας κάνουν να σαγηνεύσετε τα πλήθη αρκεί να έχετε αέρα όταν τις φοράτε. Τολμήστε να τις συνδυάσετε ακόμα και με σνίκερς.

Οι πιο επίσημες μάξι που μπορείτε να φορέσετε και σε κάποια επίσημη εκδήλωση όπως γάμο ή βάφτιση χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε ένα πανάκριβο φόρεμα που δύσκολα θα ξαναβάλετε.

Mini φούστες. Προχωράτε και αφήνετε «τραυματίες» στο δρόμο σας με αυτή τη φούστα, ιδιαίτερα αν έχετε καλλίγραμμα πόδια. Συνδυάστε τις με ένα πουκάμισο από πάνω ή κάτι όχι τόσο προκλητικό για να αποφύγετε τις υπερβολές.

Η πλισέ φούστα μέχρι το γόνατο συνεχίζει την εμφάνισή της και το καλοκαίρι και σας προκαλεί για καλοκαιρινούς 60’s συνδυασμούς.

Οι ασύμμετρες φούστες από την άλλη είναι για εκείνες που συμβαδίζουν απόλυτα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας και θέλουν να είναι ένα βήμα μπροστά.

Οι αέρινες σε midi ή μάξι μορφή. Είναι κατάλληλες για απογευματινή βόλτα και το βράδυ για ποτό. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα σανδάλι, έπειτα ένα αθλητικό κομψό παπούτσι και να κλείσετε τη βραδιά με ένα απλό ψηλοτάκουνο πέδιλο.