Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Audi A6 Allroad Quattro 2020: Περιπετειώδης πρακτικότητα

Audi A6 Allroad Quattro 2020: Περιπετειώδης πρακτικότητα

Μετά την πρόσφατη αποκάλυψη του A6 Avant, η Audi προχωρά στο επόμενο πιο περιπετειώδες «κεφάλαιο» της γκάμας της νέας γενιάς του μοντέλου με τα διακριτικά Allroad το οποίο θα μπορούσε να λειτουργήσει ως ένα πρακτικό αντίδοτο στη λαίλαπα των SUV.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA

Μια προσεκτική παρατήρηση στα καμουφλαρισμένα τμήματα του αμαξώματος του μοντέλου που ανήκει αδιάψευστα στην γκάμα της νέας γενιάς του A6, προδίδει την μια σειρά χαρακτηριστικών όπως τα προστατευτικά πλαστικά στους θόλους και περιμετρικά του αμαξώματος που ταυτοποιεί το συγκεκριμένο δοκιμαστικό πρωτότυπο ως τυπικό εκπρόσωπο του Allroad είδους.

Την εξίσωση της πιο περιπετειώδους off-road έκδοσης της γκάμας του κομψού Α6 Avant αναμένεται να συμπληρώσουν η αυξημένη απόσταση από το έδαφος χάρη σε μια ανάλογη τροποποίηση της ανάρτησης, Quattro ενώ σε επίπεδο εμφάνισης θα το Allroad θα επωφεληθεί επίσης από προστατευτικές ποδιές κάτω από το αμάξωμα, ράγες οροφής και μια σειρά στοχευμένων σχεδιαστικών παρεμβάσεων που θα φροντίσουν να καθιστούν ορατή με την πρώτη ματιά, τη διαφορετικότητά του.

Πλην των χαρακτηριστικών που το κατατάσσουν στη νεοσύστατη σχετικά κατηγορία των premium wagon με βλέψεις πέρα από την άσφαλτο, το A6 Allroad αναμένεται να διατηρήσει στο ακέραιο τις αδιαμφισβήτητες προδιαγραφές πρακτικότητας του A6 Avant όπου και βασίζεται.

Αυτές μεταφράζονται σε χώρο αποσκευών που ξεκινά από τα 565 λίτρα και μπορεί να φτάσει έως και τα 1.680 λίτρα με την αναδίπλωση της πίσω σειράς καθισμάτων.

Σε επίπεδο κινητήρων, όπως και στην περίπτωση του προσφάτως αποκαλυφθέντος A6 Avant, όλα τα σύνολα συνδυάζονται με το επικουρικό ήπιο υβριδικό σύστημα των 48 V το οποίο περιορίζει τις τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών ρύπων, ενώ κοινός παρονομαστής αποτελούν τα αυτόματα κιβώτια επτά ή οκτώ σχέσεων και το σύστημα τετρακίνησης Quattro.

Φυσικά, από την έκδοση Allroad δεν θα λείψει τίποτα από το γενναιόδωρο τεχνολογικό εξοπλισμό της νέας γενιάς του Α6 όπου εκτός από το Virtual Cockpit και τo infotainment με οθόνη από 8,6 έως 10,1 ίντσες περιλαμβάνει και μια δέσμη συστημάτων άνεσης ασφάλειας και υποβοήθησης που βασίζουν τη λειτουργία τους σε μια σειρά αισθητήρων, καμερών, και σαρωτών laser υποσχόμενα να κάνουν σαφώς ευκολότερη τη ζωή του οδηγού.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024