Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Subaru Legacy 2019: Στη νέα

Subaru Legacy 2019: Στη νέα «διάσταση» των boxer κινητήρων

Η νέα γενιά του Legacy, πλην των σχεδιαστικών, τεχνολογικών και εξοπλιστικών αναβαθμίσεων θα επωφεληθεί και από την νέα γενιά των εμβληματικών boxer κινητήρων της ιαπωνικής φίρμας.

Φωτογραφίες: AUTOMEDIA 

Μετά την παρουσίαση της ανανεωμένης εκδοχής του Legacy το 2017, η Subaru, όπως όλα δείχνουν, έχει ξεκινήσει με ταχείς ρυθμούς την εξέλιξη της νέας γενιάς του τετράθυρου μοντέλου της το οποίο αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στα τέλη του 2019.

Μέχρι τότε οι λήψεις του φωτογραφικού φακού προσφέρουν μια πρώτη ιδέα για τις προθέσεις των Ιαπώνων σε σχέση με την κατεύθυνση του μοντέλου. Έτσι αν και το βαρύ καμουφλάζ δεν επιτρέπει ασφαλή συμπεράσματα για τις διαφορές στη σχεδίαση, αφήνει σε κοινή θέα την παρουσία καμερών στην κορυφή του παρμπρίζ οι οποίες με τη σειρά τους προδίδουν τον εξοπλισμό του με το ευφυές σύστημα ασφάλειας και αποτροπής συγκρούσεων της Subaru, EyeSight.

Στην αθέατη πλευρά του τετράθυρου μοντέλου, αναμένεται να βρεθεί η νέα παγκόσμια αρχιτεκτονική της Subaru η οποία φιλοξενεί μεταξύ άλλων το Impreza και η οποία πλην των οφελών σε επίπεδο περιορισμού του βάρους, θα επιτρέψει στην Subaru να μειώσει το κόστος παραγωγής του Legacy το οποίο θα μοιραστεί μηχανικά μέρη με άλλα μελλοντικά προϊόντα της Subaru.

Σε επίπεδο κινητήρων, σύμφωνα με τις συστάσεις η ιαπωνική φίρμα εξελίσσει μια νέα γενιά τετρακύλινδρων boxer κινητήρων με κυβισμό 2,0-2,5 λίτρων συμπεριλαμβάνοντας στο λεξιλόγιό τους την τεχνολογία άμεσου ψεκασμού καθώς και αυτήν της αδρανοποίησης των μισών κυλίνδρων προς όφελος του περιορισμού της κατανάλωσης καυσίμου. Στο ίδιο μοτίβο τα νέα σύνολα θα συμπληρώνονται από κιβώτια συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων.

Επί του παρόντος η Subaru δεν έχει ανακοινώσει λεπτομέρειες για την παρουσίαση του Legacy ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι θα επιλέξει για αυτήν την έκθεση της Νέας Υόρκης το 2019.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024