Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To Skoda Kodiaq RS καταγράφει ρεκόρ ταχύτητας στο Nurburgring

To Skoda Kodiaq RS καταγράφει ρεκόρ ταχύτητας στο Nurburgring

Η επταθέσια εκδοχή της ισχυρότερης έκδοσης του τσεχικού SUV κατέκτησε τον τίτλο του ταχύτερου της κατηγορίας του στην απαιτητικότερη πίστα της Ευρώπης.

Αν και δεν έχει ακόμα παρουσιαστεί επισήμως καθώς αυτό, όπως ανακοίνωσε η Skoda, αυτό πρόκειται να συμβεί στην προσεχή έκθεση του Παρισιού, η υπό εξέλιξη κορυφαία έκδοση του τσεχικού SUV, κατάφερε ήδη να κατακτήσει ένα ρεκόρ και μάλιστα στην θρυλικότερη πίστα της Ευρώπης, κατακτώντας τον τίτλο του ταχύτερου επταθέσιου SUV παραγωγής του Ring.

Αναλυτικότερα, το Kodiaq RS, κατάφερε να ολοκληρώσει έναν γύρο στο Nordschleife των 20,8 χλμ. σε 9 λεπτά και 29,84 δευτερόλεπτα και την Skoda να διαβεβαιώνει ότι πρόκειται για μια πανομοιότυπων προδιαγραφών εκδοχή με την έκδοση που θα τεθεί προς πώληση μετά την επίσημη παρουσίασή της.

Αυτές, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες καθώς η Skoda δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τις προδιαγραφές του μοντέλου, συνοψίζονται στην παρουσία ενός δίλιτρου τετρακύλινδρου diesel μοτέρ με ισχύ 240 ίππων και 500 Nm ροπής σε συνδυασμό με κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων και τετρακίνηση.

Σε ό,τι αφορά το ρεκόρ, αξίζει να σημειωθεί ότι καταγράφηκε στις 18 Μαΐου με την συμβολή της Sabine Schmitz η οποία έχει μεταξύ άλλων τον τίτλο της μοναδικής γυναίκας που έχει κατακτήσει τον 24ωρο αγώνα αντοχής του Nurburgring.

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024