Αν ψάχνετε διασκεδαστικούς τρόπους εκγύμνασης σε συνδυασμό με πνευματική άσκηση τότε η γυμναστική της Χάλι Μπέρι θα γίνει η αγαπημένη σας.

Η πρώην Catwoman και μαμά δύο παιδιών διαθέτει ένα αξιοζήλευτο σώμα και μοιράζεται μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram τα μυστικά της κατόπιν απαίτησης του κοινού.

Με το project #fitnessfridays η 51χρονη, προβάλλει κάθε Παρασκευή ασκήσεις από τα αγαπημένα της hobby με τον προπονητή της Πίτερ Λι Τόμας.

Ο προπονητής της Μπέρι είναι αθλητής πολεμικών τεχνών, ηθοποιός, διατροφολόγος και personal trainer και έχει αναλάβει το «δύσκολο» έργο να της διατηρήσει το υπέροχο σώμα της.

Θεραπευτική μπάλα

«Η θεραπευτική μπάλα είναι ένα από τα πιο ευπροσάρμοστα και υποτιμημένα κομμάτια του αθλητικού εξοπλισμού», δηλώνει η ηθοποιός και συμπληρώνει: «Μπορεί να τονώσει τον κορμό σας και να αυξήσει τη συνολική σας δύναμη. Προσφέρει ισορροπία, συντονισμό και αντοχή, καθώς προωθεί την συνολική ενδυνάμωση. Μπορείτε να προπονήσετε ολόκληρο το σώμα μόνο με μια μπάλα. Ένα ολόκληρο γυμναστήριο σε ένα όργανο.»

Η Μπέρι συνιστά τη χρήση μίας θεραπευτικής μπάλας 5 περίπου κιλών.

Streching

Η βραβευμένη ηθοποιός δηλώνει πως το stretching είναι απαραίτητο για τη γενική σωματική της κατάσταση.

«Η γυμναστική δεν είναι μόνο το τρέξιμο, τα βάρη και οι πιέσεις.», δηλώνει η Μπέρι. «Για μένα, για να είσαι γυμνασμένος και να κρατιέσαι σε φόρμα θα πρέπει να ξέρεις να τεντώνεσαι και να αναπνέεις σωστά. Το σωστό stretching βοηθά τους μυς να διατηρηθούν, αποκτάτε περισσότερη κινητικότητα και αποφεύγετε τους τραυματισμούς.»

Μάλιστα προτείνει να βάλετε τη Yoga στην καθημερινότητά σας που βοηθά να κοιμάστε καλύτερα, καταπολεμά το άγχος και είναι η τέλεια άσκηση για διαλογισμό.

Πυγμαχία

Η σέξι ηθοποιός κάνει πυγμαχία και πυγμαχία στο σκοτάδι – που είναι χωρίς σάκο του box- για να ενισχύσει το άνω μέρος του σώματός της, να κάψει θερμίδες αλλά για να γνωρίζει να αμύνεται και να υπερασπίζεται τον εαυτό της.

«Ως γυναίκα, δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδυναμωτικό» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Υιοθετείστε τις ασκήσεις της γνωστής ηθοποιού για σέξι και γυμνασμένο σώμα όποια ηλικία και αν έχετε!