Αίθριος ο καιρός την Τετάρτη – Έως 36 βαθμούς η θερμοκρασία
Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις
Νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με όμβρους και σποραδικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα, Τετάρτη, στα βόρεια, από το μεσημέρι.
Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους στα ορεινά.
Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Αναλυτικά η πρόγνωση από την ΕΜΥ:
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: αρχικά γενικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στη Μακεδονία θα εκδηλωθούν όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Πρόσκαιρη εξασθένηση τη νύχτα στα δυτικά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικούς όμβρους στα ορεινά και στη Θεσσαλία σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα νότια μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 34 και κατά τόπους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, με περαιτέρω εξασθένηση από το βράδυ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 31 βαθμούς Κελσίου.
Αττική
Καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 πρόσκαιρα το μεσημέρι απόγευμα από νότιες διευθύνσεις μέχρι 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: αρχικά αίθριος. Από τις μεσημβρινές ώρες θα αναπτυχθούν νεφώσεις οπότε και θα εκδηλωθούν όμβροι και σποραδικές καταιγίδες με πρόσκαιρη εξασθένηση τη νύχτα.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.
- Ισπανικά σενάρια για Χεζόνια
- Χαλκιδική: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω 59χρονος για παράνομη απόρριψη μπαζών – Είχε φτιάξει άτυπες χωματερές
- Ο Σπύρος Βούγιας ξανά πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης
- Άρης Αλεξάνδρου: Ένας από αυτούς που αγάπησαν, ίσως υπερβολικά, την αλήθεια
- Τέθηκε σε λειτουργία παραγωγική γεώτρηση στη Δ.Κ. Ανώπολης στα Σφακιά
- Θεσσαλονίκη: «Δεν σας φοβόμαστε» – Κάλεσμα της ΝΔ απέναντι στην τρομοκρατία
- «Οδύσσεια» του Κρίστοφερ Νόλαν: Το νέο τρέιλερ, λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα
- Ο …χρησμός του Γουίλι Ερνανγκόμεθ για το μέλλον με συμπαίκτη του αδερφό του Χουάντσο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Κίεβο: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/26496289-127x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/adrien-sfSkPaeqkII-unsplash-1-315x220.jpg)











































![Κίεβο: Τουλάχιστον 13 νεκροί σε ρωσικές επιθέσεις με drones και πυραύλους [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/26496289-315x220.jpg)
























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442