Τσακαλώτος: Εξαίρεση η αύξηση στον ΕΝΦΙΑ
«Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα για το φόρο» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών
«Θα εκπλαγείτε θετικά με τα αποτελέσματα για τον φόρο στον ΕΝΦΙΑ για τις φτωχές γειτονιές», επανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης που ζήτησαν στοιχεία για τη διαμόρφωση του ΕΝΦΙΑ με βάση της νέες αντικειμενικές αξίες.
«Είναι εξαιρετικά μικρές οι εξαιρέσεις, μια ή δύο περιπτώσεις που θα δείτε αύξηση, όπως για παράδειγμα περιοχές δίπλα στο μετρό».
Είχε προηγηθεί παρέμβαση της βουλευτού της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη που έθεσε ζήτημα για το πως θα διαμορφωθεί ο ΕΝΦΙΑ στις εργατικές συνοικίες, για τις περιοχές που ανεβαίνουν οι τιμές του ΕΝΦΙΑ αν και είναι περιοχές, όπως η Δραπετσώνα ή το Ζεφύρι και που μάλιστα δεν έχουν και όγκο συναλλαγών τέτοιον, που να επιτρέπει στην κυβέρνηση να αποφασίζει να αυξήσει την τιμή ζώνης.
- Τουρκικό πλοίο στις φλόγες μετά από ρωσική επίθεση στην Οδησσό
- «Η Εθνική Βραζιλίας θέλει να επεκτείνει το συμβόλαιο του Αντσελότι έως το 2030»
- Αποκάλυψη για τον Δανού δότη σπέρματος: Ενα παιδί στην Ελλάδα έχει πεθάνει από καρκίνο και ένα κάνει θεραπεία
- Οι ισχυροί γύρω από τον Έπσταϊν: Τραμπ, Κλίντον, Μπάνον σε νέες αποκαλυπτικές φωτογραφίες
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν είναι ευχάριστο που ο Ελ Κααμπί θα φύγει για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής»
- Δήλωναν ανύπαρκτα χωράφια στον ΟΠΕΚΕΠΕ – Σημαίνον στέλεχος της ΝΔ ο φερόμενος αρχηγός του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης







