Τσακαλώτος: Εξαίρεση η αύξηση στον ΕΝΦΙΑ
«Θα εκπλαγείτε με τα αποτελέσματα για το φόρο» τόνισε ο υπουργός Οικονομικών
«Θα εκπλαγείτε θετικά με τα αποτελέσματα για τον φόρο στον ΕΝΦΙΑ για τις φτωχές γειτονιές», επανέλαβε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος απευθυνόμενος στα κόμματα της αντιπολίτευσης που ζήτησαν στοιχεία για τη διαμόρφωση του ΕΝΦΙΑ με βάση της νέες αντικειμενικές αξίες.
«Είναι εξαιρετικά μικρές οι εξαιρέσεις, μια ή δύο περιπτώσεις που θα δείτε αύξηση, όπως για παράδειγμα περιοχές δίπλα στο μετρό».
Είχε προηγηθεί παρέμβαση της βουλευτού της ΝΔ Ντόρας Μπακογιάννη που έθεσε ζήτημα για το πως θα διαμορφωθεί ο ΕΝΦΙΑ στις εργατικές συνοικίες, για τις περιοχές που ανεβαίνουν οι τιμές του ΕΝΦΙΑ αν και είναι περιοχές, όπως η Δραπετσώνα ή το Ζεφύρι και που μάλιστα δεν έχουν και όγκο συναλλαγών τέτοιον, που να επιτρέπει στην κυβέρνηση να αποφασίζει να αυξήσει την τιμή ζώνης.
- Στην εξέδρα εκτόξευσης ο υπερπύραυλος της NASA για τον ιστορικό γύρο της Σελήνης
- Φωτιά σε θάλαμο ανηλίκων στις φυλακές Κασσαβέτειας – Έρευνες για κρούσματα φυματίωσης
- Καραχάλιος: Η Καρυστιανού ετοιμάζει ένα υπερδεξιό μόρφωμα
- Η Μύκονος αποχαιρετά τον Βαλεντίνο – «Ένας άνθρωπος που αγάπησε το νησί»
- «Ο ΑΠΟΕΛ θέλει να κάνει δικό του τον Μαντσίνι από τον Παναθηναϊκό»
- Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από μπαλκόνι και τραυματίστηκε σοβαρά









