Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η διπλή ευκαιρία της ΑΕΚ

Η διπλή ευκαιρία της ΑΕΚ

Η υπόθεση του Ογκνιέν Βράνιες είναι εκείνη που τραβάει τα φώτα του ενδιαφέροντος για την ΑΕΚ, αφού φαίνεται πως οι εξελίξεις με τον Βόσνιο θα είναι άμεσες

Η υπόθεση του Ογκνιέν Βράνιες είναι εκείνη που τραβάει τα φώτα του ενδιαφέροντος για την ΑΕΚ, αφού φαίνεται πως οι εξελίξεις με τον Βόσνιο θα είναι άμεσες. Η Άντερλεχτ έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησής του, την ίδια στιγμή που και ο παίκτης φέρεται να πιέζει για την μεταγραφή στο Βέλγιο.

Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί γύρω από τον Βόσνιο αμυντικό, σε συνδυασμό με τα όσα έχουν προηγηθεί στην παρουσία του στην ΑΕΚ, δίνουν κατά τη γνώμη μου μια μεγάλη, διπλή ευκαιρία στην Ένωση. Αρχικά να βάλει στα ταμεία της ένα σημαντικό ποσό, που όλα δείχνουν πως θα είναι πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ. Για έναν ποδοσφαιριστή που του χρόνου μένει ελεύθερος. Αποκτώντας παράλληλα τη δυνατότητα να αποκτήσει ένα στόπερ της επιλογής του νέου προπονητή από το πάνω ράφι. Διαθέτοντας ένα μέρος των χρημάτων που θα εισπράξει από τον Βράνιες και κρατώντας παράλληλα και (μεγάλη) κάβα.

Δεν έχει λογική τη δεδομένη στιγμή η ΑΕΚ να βάλει μπροστά από το οικονομικό και ενδεχομένως αγωνιστικό της συμφέρον άλλα ζητήματα, με την πώληση του Βράνιες να δείχνει ως μια μάλλον εύκολη απόφαση. Ειδικά από τη στιγμή που η Άντερλεχτ καλύψει τις απαιτήσεις του Δικεφάλου.

Ο δυναμικός αμυντικός αναμφίβολα ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όμως από την άλλη, δεν είναι και αναντικατάστατος. Η ΑΕΚ μπορεί εφόσον έχει και την απαραίτητη ρευστότητα να βρει έναν ισάξιο ή και καλύτερο στόπερ, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα αποτελεί και μια «βόμβα» έτοιμη να σκάσει ανά πάσα ώρα και στιγμή στα αποδυτήρια.

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024