Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ψηφοφορία υψηλού ρίσκου για την Τερέζα Μέι

Ψηφοφορία υψηλού ρίσκου για την Τερέζα Μέι

Θα εξεταστεί το νομοσχέδιο για το Brexit

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι βρίσκεται αντιμέτωπη με μία κοινοβουλευτική διαδικασία υψηλού ρίσκου κατά την εξέταση από τα μέλη της Βουλής των Κοινοτήτων του νομοσχεδίου για το Brexit και έχει προειδοποιήσει ότι πιθανή στάση στα έδρανα του κυβερνώντος κόμματος θα αποδυναμώσει την διαπραγματευτική της θέση απέναντι στις Βρυξέλλες.

Αυτό το νομοσχέδιο υπό τον τίτλο «Νόμος αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ενωση» έχει ως αποστολή να θέσει τέλος στην υπερίσχυση του ευρωπαϊκού επί του βρετανικού δικαίου και να οργανώσει την αντικατάσταση ορισμένων ευρωπαϊκών ρυθμίσεων.

Οι βουλευτές, οι οποίοι ενέκριναν την πρώτη εκδοχή του κειμένου τον Ιανουάριο, καλούνται να πάρουν θέση επί σειράς τροπολογιών οι οποίες εισήχθησαν κατά την εξέταση του κειμένου από την Βουλή των Λόρδων και αντιτίθενται στην πολιτική βούληση της κυβέρνησης και η Τερέζα Μέι θέλει να καταψηφισθούν.

Με δεδομένη την ισχνή της πλειοψηφία στην Βουλή των Κοινοτήτων και φοβούμενη ανταρσία κατά της γραμμής που έχει χαράξει, η Μέι συγκάλεσε χθες τους βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος για να τους επαναφέρει στην τάξη.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024