Στην κορυφή της Ευρώπης ανέβηκε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, με τους Ερυθρόλευκους να γεμίζουν με χαρά και περηφάνια τον κόσμο τους. Οι πολίστες του Θοδωρή Βλάχου απέναντι σε όλα τα προγνωστικά νίκησαν στον τελικό του Len Champions League την πανίσχυρη Προ Ρέκο και κατέκτησαν μέσα στην Ιταλία το βαρύτιμο τρόπαιο.

Ενας από τους πρωταγωνιστές στη μεγάλη επιτυχία του Ολυμπιακού ήταν ο Κωσταντίνος Γενηδουνιάς. Ο 25χρονος περιφερειακός πέτυχε κρίσιμα γκολ στο Final 8 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και είχε τεράστια συνεισφορά στον άθλο των Πειραιωτών.

Ο πολίστας των πρωταθλητών Ευρώπης μίλησε στο 10.gr για τη σπουδαία επιτυχία της ομάδας πόλο των Πειραιωτών και ευχαρίστησε τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος βοηθάει όλα τμήματα του Ερασιτέχνη. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Μιχάλη Κουντούρη που βρίσκεται δίπλα τους σε καθημερινή βάση, αλλά και τον κόσμο που στήριξε την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γενηδουνιά στο 10.gr: «Νομίζω πως σε λίγες ημέρες θα συνειδητοποιήσουμε ακριβώς τι έχουμε πετύχει. Αυτός είναι ένας τίτλος που τον θέλαμε όλοι πάρα πολύ. Ουσιαστικά είχαμε χτίσει τη χρονιά μας πάνω σε αυτή την διοργάνωση η οποία ήταν και ο μεγάλος μας στόχος! Ένας στόχος που δεν θα μπορούσαμε καν να πλησιάσουμε αν κάποιοι δεν φρόντιζαν να μας εξασφαλίσουν τα πάντα έτσι ώστε το μόνο που να είχαμε να ασχοληθούμε να είναι το πόλο.

Αναφέρομαι φυσικά στον κ. Μαρινάκη που απο όσο γνωρίζω βρίσκεται κοντά σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη κάθε χρόνο δείχνοντας έτσι την αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Τον κ. Κουντούρη που είναι δίπλα μας καθημερινά και φυσικά τον κόσμο του Ολυμπιακού που μας υποστήριξε από την αρχή μέχρι το τέλος! Δεν τελειώνουμε εδώ, αυτή η ομάδα θα έχει συνέχεια!»