Ζιντάν: Δεν έχω αποφασίσει ακόμα το μέλλον μου
«Ξεκουράζομαι και δεν ξέρω τι θα κάνω. Το πιο σημαντικό είναι η απόφαση που πήρα. Θα δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια»
Ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν έχει λάβει ακόμα καμία απόφαση για το μέλλον του.
«Ξεκουράζομαι και δεν ξέρω τι θα κάνω. Το πιο σημαντικό είναι η απόφαση που πήρα. Θα δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια», είπε ο Γάλλος προπονητής που θα συμμετάσχει μαζί με τους Κριστιάν Καρεμπέ, Λοράν Μπλαν, Γιούρι Ντζορκαέφ, Φαμπιάν Μπαρτέζ και Ρομπέρ Πιρές σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ της ομάδας του 1998 και ομάδας αστέρων, για την δημιουργία αθλητικού πάρκου για παιδιά στο Saint-Denis.
Δημοσιεύματα έχουν συνδέσει τον Ζιντάν με την εθνική ομάδα του Κατάρ, που φέρεται να του έχει προσφέρει 200 εκατ. ευρώ για τέσσερα χρόνια, αλλά φαίνεται ότι το πιο πιθανό είναι να αντικαταστήσει τον Ντιντιέ Ντεσάμπ μετά το Μουντιάλ της Ρωσίας στην εθνική Γαλλίας.
- «Η Ντόρτμουντ συμφώνησε με την Γκενκ και παίρνει τον Καρέτσα»
- Παρέδες για όσα λέγονται περί εύνοιας στο Μουντιάλ: «Δεν δίνουμε σημασία, απαντάμε στο γήπεδο»
- «Ο Σέκουλιτς θα είναι ο νέος προπονητής της Μπαρτσελόνα»
- Ο Βινίσιους πήγε διακοπές με Βραζιλιάνα παρουσιάστρια – Οι «πικάντικες» φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν (pics)
- Νέα αποκάλυψη για την υπόθεση Μπάλογκαν: Η FIFA ακύρωσε την κόκκινη κάρτα χωρίς ψηφοφορία (pic)
- «Ο Τζόλης απέρριψε νέα πρόταση γιατί θέλει μόνο Άρσεναλ» (vid)
- Ο Φορλάν ανέλαβε την Ουρουγουάη μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ (pic)
- Ρόδρι: «Ο Λαμίν Γιαμάλ πρέπει να ηρεμήσει το άγχος του»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442