Ποτάμι: Οπορτουνιστική η στάση Καμμένου
«Tα πατριωτικά θέματα είναι υπεράνω κομμάτων και δεν πρέπει να θυσιάζονται στα μικροπολιτικά συμφέροντα και τις προσωπικές φιλοδοξίες» τονίζει το Ποτάμι
«Tα πατριωτικά θέματα είναι υπεράνω κομμάτων και δεν πρέπει να θυσιάζονται στα μικροπολιτικά συμφέροντα και τις προσωπικές φιλοδοξίες» τονίζει το Ποτάμι, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνέντευξης Τύπου.
Σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του κόμματος επισημαίνει πως «η στάση του κ. Καμμένου είναι για άλλη μια φορά οπορτουνιστική, προσθέτοντας ότι «συνεχίζει να χαϊδεύει το ακροδεξιό εθνικιστικό ακροατήριο απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την υπουργική εξουσία. Η ευθύνη βέβαια είναι του κ. Τσίπρα που επιτρέπει στον υπουργό Άμυνας να σαμποτάρει μια συμφωνία που διαπραγματεύεται ο υπουργός Εξωτερικών».
Το Ποτάμι δηλώνει ότι «θα παραμείνει αταλάντευτο στη θέση του για την εξεύρεση λύσης. Αυτή είναι η υπεύθυνη και πατριωτικά ωφέλιμη στάση, ιδιαίτερα αυτή τη στιγμή που η χώρα έχει να αντιμετωπίσει τις κλιμακούμενες απειλές του Ερντογάν. Περιμένουμε το κείμενο της συμφωνίας για να τοποθετηθούμε διεξοδικά».
- Σύνοδος Πρυτάνεων: Παρουσία Zαχαράκη οι εργασίες – «Όχι» των φοιτητών σε ιδιωτικά ΑΕΙ και διαγραφές
- Τουρνάς: Όλοι μαζί θα δώσουμε τον αγώνα και το φετινό καλοκαίρι – Η τελετή παράδοσης-παραλαβής στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
- Ολυμπιακός: Η κατάρα της πρώτης θέσης (και άλλες κουταμάρες)
- Η απολογία του Μαλακάι Φλιν: «Ενήργησα με τρόπο που δεν αντικατοπτρίζει εμένα…»
- Καραμανλής: Δεν παραιτείται από βουλευτής – «Δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές»
- Τσουκαλάς: Όποιος θέλει να φύγει η ΝΔ έχει μόνο μία επιλογή το ΠΑΣΟΚ – «Καμία ψήφος χαμένη»
