Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τρεις τραυματίες από τη σύγκρουση ταχύπλοου με ιστιοφόρο στη Ρόδο

Τρεις τραυματίες από τη σύγκρουση ταχύπλοου με ιστιοφόρο στη Ρόδο

Δύο άνδρες και μια γυναίκα τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση του ταχύπλοου με το ιστιοφόρο στην περιοχή του Ενυδρείου της Ρόδου

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν ένα ταχύπλοο με ένα ιστιοφόρο επαγγελματικό σκάφος στη θαλάσσια περιοχή Ενυδρείου Ρόδου, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά τρία άτομα (δύο άντρες και μία γυναίκα) και να προκληθούν υλικές ζημιές στα δύο σκάφη.

Οι τραυματίες που ήταν επιβαίνοντες στο ιστιοφόρο σκάφος, μεταφέρθηκαν για την παροχή πρώτων βοηθειών με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, εκ των οποίων οι δύο εξήλθαν αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο ένας συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος, το ταχύπλοο BEVERLY που έλκυε δύο άτομα, κατά την προετοιμασία ανύψωσης θαλάσσιου αλεξίπτωτου συγκρούστηκε πρωινές ώρες σήμερα με το ιστιοφόρο επαγγελματικό σκάφος αναψυχής «COSAIL.LT – AUDENIS» σημαίας Λιθουανίας, στο οποίο επέβαιναν συνολικά επτά άτομα.

Στα δύο σκάφη επεβλήθη απαγόρευση απόπλου μέχρι την αποκατάσταση των βλαβών και την προσκόμιση βεβαιωτικών αξιοπλοΐας από τους νηογνώμονες που τα παρακολουθούν, ενώ από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο εκμισθωτής του θαλασσίου μέσου αναψυχής.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024