
Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά της γραμμής για τα ομόφυλα ζευγάρια
Ο κ. Μιχελογιαννάκης με αυτή του την δήλωση τάσσεται ενάντια στη γραμμή του κόμματος του και της κυβέρνησης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μόλις πριν μερικές ημέρες τάχθηκε υπέ του πολιτικού γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Μπορεί η επίσημη γραμμή της κυβέρνησης για τον γάμο ομοφυλοφίλων να είναι συγκεκριμένη και δημόσια εκπεφρασμένη, υπάρχουν όμως και οι αντίθετες φωνές.
Με επιστολή του ο βουλευτής Ηρακλείου του Σύριζα, Ιωάννης Μιχελογιαννάκης, δηλώνει την θέση σου απέναντι σε όσους δέχονται τον πολιτικό γάμο και την υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μιχελογιαννάκης με αυτή του την δήλωση τάσσεται ενάντια στη γραμμή του κόμματος του και της κυβέρνησης. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μόλις πριν μερικές ημέρες τάχθηκε υπέ του πολιτικού γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια.
Η επιστολή του Ιωάννη Μιχελογιαννάκη:
Κυκλοφόρησε η άποψη και αναπαράχθηκε από πολλά ΜΜΕ, ότι θα προταθεί ο πολιτικός γάμος και η υιοθεσία ομόφυλων ζευγαριών. Έχω ήδη τοποθετηθεί στη Βουλή όσον αφορά το παραπάνω ζήτημα και δηλώνω ότι σαφώς και αρνούμαι και τον πολιτικό γάμο και την υιοθεσία.
Όσο αφορά την συνυπογραφή μου σε ερώτηση για εργασιακά ζητήματα των μελών της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, είναι γνωστό ότι η συντριπτική πλειοψηφία τους έχουν επιτύχει στην επαγγελματική τους πορεία.
Για το λόγο αυτό, θεωρώ ότι ως μέλη της κοινότητας αυτής, θα είναι χρήσιμοι σε θέματα ασφαλείας, σε ειδικούς ρόλους, που μπορεί να συμβάλουν στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας, δυνατότητα την οποία θα πρέπει να εξετάσει με προσοχή το Υπ. Προστασίας του Πολίτη.
- ΒΗΜΑGAZINO: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Παγκόσμια συνάντηση στις ΗΠΑ με θέμα την «ακροαριστερή τρομοκρατία» – Live βίντεο
- Αρσάκειο: Τίτλος τιμής και σπουδαίον εφόδιον
- Την Κυριακή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όσμαν
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κρήτη και άλλες τρεις Περιφέρειες
- Ισπανία: Στάχτη έγιναν 45.000 στρέμματα στη Σαραγόσα – Θα χρειαστεί μέρες για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά


